15 / 05 / 2024

Rize Salarha Vadisi

Rize Salarha Vadisi

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde modern ve 5 yıldız konforunda kurulmasını planladığı Şehir Hastanelerinden birinin inşa edileceği Rize’de yer için Salarha Vadisi’nden 120 ila 200 dönümden oluşan 4 alternatifli arsa önerisi geldi.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Rize'de yıkımı yapılan bina aniden çöktü! 

Rize'de Salarha Tüneli projesi kapsamında kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yıkımı yapılacan bir binanın kısmen çöktüğü anlar kameraya yansıdı.

TOKİ Rize Salarha kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Rize Salarha kentsel dönüşüm ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 465 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Salarha'da 465 konutluk kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ'nin Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları işi ihalesi 13 Nisan'da...

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Fırtına Vadisi'nde 21 kaçak yapının yıkımına başlandı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkıma start verildi.

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

Rize Salarha Vadisi Haberi

Rize Salarha Vadisi

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde modern ve 5 yıldız konforunda kurulmasını planladığı Şehir Hastanelerinden birinin inşa edileceği Rize’de yer için Salarha Vadisi’nden 120 ila 200 dönümden oluşan 4 alternatifli arsa önerisi geldi.

Salarha Vadisi’nin bir araya gelen 46 Muhtar ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri  Salarha Tüneli ve Duble yolla birlikte inşaat ve yapılaşma açısından zemin şartları da göz önüne alındığında Rize’de en müsait alan olduğu belirtilen Salarha Vadisi’nde Şehir Hastanesi Kurulmasını önerdi. 


Salarha Bölgesi Muhtarları ve Bölge sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Ali Toptan “Kesinlikle bölgesel milliyetçilikten uzak bir anlayışla; ilimizde de çok önemsediğimiz şehir hastanesinin bölgemizde uygun görülecek bu 4 alternatif arsalardan birinde inşa edilmesini ve Salarha bölge halkı olarak en doğru ve isabetli karar olacağını düşünmekteyiz.” dedi.


Salarha Bölgesi Muhtarları...