05 / 05 / 2024

Rize sanayi sitesi alt yapı

Rize sanayi sitesi alt yapı

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi 28 Haziran saat:10:0'da gerçekleşecek.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi yarın!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 207 dükkan müjdesi!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan işi ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 konut ihalesi 23 Kasım'da!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Rize'de OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Rize'de organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a proje olup olmadığını sordu...

Rize Ticaret Odası'ndan inşaatlara fazla kat verilmesi teklifi!

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Belediyesi gelirlerinin arttırılabilmesi için inşaatlara fazla kat verilmesini teklif etti.

Rize Küçük Sanayi Sitesi seneye tamamlanacak!

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi 28 Haziran saat:10:0'da gerçekleşecek.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı ihalesi 28 Haziran'da!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı inşaat yapım işini ihale edecek. 28 Haziran'da gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 14 milyon 439 bin TL olarak belirlendi.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Rize'de yatırımlar hızla artıyor!

Karadeniz'in önemli şehirlerinden Rize, ekonomide büyük bir atılım içerisinde. Dev ulaşım projelerinin modern tarıma, eğitim hamlelerinden sanayi yatırımlarına kadar birçok alanda dönüşüm yaşayan şehir, bölgesinde güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 tamamlandı!

Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaklaşık 50 hektarlık alanda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kontrolünde yapımı süren Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 oranında tamamlandı.

Rize sanayi sitesi alt yapı Haberi

Rize sanayi sitesi alt yapı

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                    :  Çarşı Mah. Şehitler Cad. Ekşiler İş Merkezi Kat 5 No 9 RİZE

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  Yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve YG-AG elektrik şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi

b) Yapılacağı yer                    ...