30 / 04 / 2024

Rize Timya Vadisinde çalışmalar durduruldu

Rize Timya Vadisinde çalışmalar durduruldu

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, inşaat alanında önceden yapılan sondaj verileri ile belirlenen toprak yapısına göre önlem alınması gerektiğini, ancak önlem alınmadığının anlaşıldığını söyledi.

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

Rize Timya Vadisi'nde dönüşüm çalışmaları durduruldu!

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, inşaat alanında önceden yapılan sondaj verileri ile belirlenen toprak yapısına göre önlem alınması gerektiğini, ancak önlem alınmadığının anlaşıldığını söyledi.

TOKİ Rize TİMYA kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

TOKİ tarafından Rize'de yapımı devam eden TİMYA kentsel dönüşüm projesinin 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Timya Vadisi, Rize'de yeni bir şehir oluşturucak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yeniköy Mahallesi'nde yapılan Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Turan, "Gelecek yılın sonunda Timya Vadisi, Rize için yeni bir şehir oluşacak" dediç

Rize Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’deki projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “TİMYA Vadisi” kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Rize Timya Vadisi'nin temeli atıldı!

Rize'de Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi.

Rize Timya Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Rize'de TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dün düzenlenen temel atma töreni ile yapım aşamasına geçildi. 7.8 hektar alan üzerinde planlanan 759 toplu konut, bir AVM ve bir cami inşaatının yapımına başlandı.

Rize Timya Vadisi'nin temeli bugün atılacak!

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi.

Hayati Yazıcı Rize'deki Timya Vadisi Projesini inceledi!

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve milletvekili adayları Rize'de devam eden Güney Çevre Yolu, Timya Vadisi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Güneysu yolu, Gençlik Merkezi ve Rize İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Rize Timya Vadisinde çalışmalar durduruldu Haberi

Rize Timya Vadisinde çalışmalar durduruldu

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, inşaat alanında önceden yapılan sondaj verileri ile belirlenen toprak yapısına göre önlem alınması gerektiğini, ancak önlem alınmadığının anlaşıldığını söyledi. Rize'de, kentsel dönüsiim projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında, 8'inci kata ulaşılan bir binanın zemininde kayma olduğu iddiaları üzerine çalışma durduruldu. İnşaat sahası bitişiğinde önceden boşaltılan 6 kadı bir binanın da yan yatması üzerine TOKİ tarafından bölgede zemin sondaj çalışması başlatıldı. Hak sahibi vatandaşlar ise 18 ayda tamamlanacağı belirtilen konutların 3 yılı geçmesine rağmen bitirilememesine tepki gösterdi.


BELEDİYE BAŞKANI; BAZI ŞÜPHELER OLUŞTU 

Rize Belediye Başkanı AK Partili Reşat Kasap ise, Timya Vadisi'ndeki konut inşaatlannda bir yavaşlama olduğunu belirterek, "Bazı şüpheler oluştu. Bunları ortadan...