17 / 05 / 2024

Rize Yakut 2 Sitesi teslim

Rize Yakut 2 Sitesi teslim

Rize Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Ribelsan tarafından yeniden inşa edilen Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

TOKİ Rize Merkez’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Anzer balının 2022 yılındaki satış fiyatı belli oldu! İşte 2 Temmuz anzer balı güncel fiyat listesi

Türkiye'nin en geniş endemik bitkilerinin yer aldığı Anzer yaylasında üretilen balın bu seneki satış fiyatı belli oldu. Rize'de üretilip coğrafi tescil işareti verilen Anzer Balı geçen sene bin 200 liraya satılıyordu. İşte 2 Temmuz Anzer balı güncel fiyat listesi...

Binaların deprem riski artık 1-2 saatte hesaplanabilecek!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yakut, ODTÜ'lü bilim insanları, binaların deprem riskini 1-2 saatte hesaplayarak hem maliyet hem de zaman tasarrufu sağlayan yeni yöntem geliştirdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Rize-Artvin Havalimanı'nda üstyapının yüzde 80'i tamam!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilen 2’nci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın üstyapı çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Rize'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Rize Merkez Gülbahar mahallesinde bulunan 2.629,32 metrekarelik çay bahçesini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 389 bin 135 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

Rize Yakut 2 Sitesi teslim Haberi

Rize Yakut 2 Sitesi teslim

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Rize Belediyesi katkılarıyla Ribelsan tarafından yapılan Yakut 2 Sitesi -F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi. 


Başkan Kasap, 1988 yılında ruhsat alınarak yapılmış ve 2013 yılında Rize'de ilk riskli bina olarak tespit edilen Yakut 2 sitesi F Bloğu Nisan ayında yıkımı gerçekleştirilip, proje ve hafriyat çalışmaları Rize Belediyesi katkılarıyla Ribelsan limited şirketi tarafından yapılarak, yıkılıp yemden yapımına başlanmıştı. 21 daireden oluşan binanın 21 hak sahibine kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yapılan iki yıl boyunca ödenmesi gereken kıra yardımı, Rize Belediyesi ile Çevre Şehircilik Bakanlığı arasında yapılan protokolle ödenmiştir. Daha sonra Belediyemizin iştiraki olan Ribelsan şirketi yapımını üstlenmiş ve bina yemden projelendirilmiştir. 26 daire olarak...