29 / 04 / 2024

Rizede çocuk yuvası ve lojman ve arsa

Rizede çocuk yuvası ve lojman ve arsa

Rize İli Merkez İlçesi'nde bulunan 14290,65 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Rize Valiliği tarafından 22.12.2014 ile 23.02.2015 tarihleri arasında başvurmak kaydı ile ihale ediliyor.

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Dünyanın en iyi 10 okulundan biri Kadıköy'de!

Dünya Mimarlık Festivali'nin finalistleri açıklandı. 924 adet projeden 434'ünün finale kaldı. Finale kalanlar arasında Türkiye'den Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası var. 

Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kapatılan Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi ile ilgili planlamaları Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu..

Ankara Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisine ne yapılacak?

Ankara'da bulunan Atatürk Çocuk Yuvası Haziran'da kapatılacak. Bina ve 39 dönümlük araziye ne yapılacağı henüz netleşmedi. Tarihi yurdun, müze olarak korunması istendi.

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nın açılışında yaptığı konuşmada, çocuklara ne kadar iyi eğitim verilirse Türkiye'nin de geleceğinin o kadar parlak olacağını vurguladı.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Çocuk malları kanunu!

Çocuk mallarının sarfına ilişkin tasarrufî işlemlerde hakim izni alınması zorunlu oluyor. Ana ve baba, kusurları sebebiyle velâyetleri kaldırılmadıkça, çocuğun mallarını kullanabilirler. İşte Çocuk malları kanunu esasları..

Aile Konutu Şerhi, Mal Rejimleri ve Çocuk Malları ile ilgili son genelge!

01.01.2002 tarihinde yürürlüğe giren 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun aile konutu şerhi, edinilmiş mallara katılma rejimi ve velayet - çocuk mallarına ilişkin hükümleri ile ilgili yeni düzenlemeleri içeren genelge 11 Haziran 2014 tarihinde yayınlandı...

Fatsa'da inşaattan düşen çocuk yaralandı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynadığı inşaatın ikinci katından düşen çocuk yaralandı. Topbaş, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine inşaata gelen 112 Acil Servis ekibince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal Kocamustafapaşa'da oyun parkı yaptırdı!

Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.

Berna İlter: Çocuk yataklarında denetim yok!

Türkiye ’de çocuk yataklarının denetlenmediğini söyleyen BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, “ Firmalar atıl ürünlerden çocuk yatağı üretiyor. Hiçbir kontrol yapılmıyor ” diye konuştu.

Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü'nde hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Okulların kapanışına ve uzun bir yaz tatiline doğru hızla ilerlerken, Ataköy A Plus AVM’den çocuklara sürpriz! 1 ve 8 Haziran Pazar günleri Çocuk Kulübü’nü bir şenlik alanına çevirecek olan AVM'de ücretsiz sanat atölyeleri yer alacak...

Rizede çocuk yuvası ve lojman ve arsa Haberi

Rizede çocuk yuvası ve lojman ve arsa

Rize İli Merkez İlçesi'nde bulunan 14290,65 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Rize Valiliği tarafından 16 milyon 291 bin 341 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazın cinsi Çocuk Yuvası ve Lojman arsa vasfında olup İmar durumu Özel proje alanıdır. Bunun yanı sıra yatırım türü otel olarak planlanmıştır.


İlanın tam metni için tıklayın

İlanın tam metni için