02 / 05 / 2024

Rk Grup iletişim

Rk Grup iletişim

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Anthaven Aspat iletişim!

ASPAT, Dünya harikası bir koy türkülere konu olmuş. Anthaven Aspat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim!

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Eyüp Yeni Nesil projesi 222 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Rk Grup iletişim Haberi

Rk Grup iletişim

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...