29 / 04 / 2024

Robbie Williams nerede yaşıyor

Robbie Williams nerede yaşıyor

Yeni Zelanda’nın Malborough bölgesinden 2009 yılında 8.1 milyon sterline (29.2 milyon TL) aldığı villayı kötü koku yüzünden satmak isteyen Williams, şu an 5 milyon sterline (17.9 milyon TL) alıcı bulamıyor.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Robbie Williams nerede yaşıyor Haberi

Robbie Williams nerede yaşıyor


İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, villasına 750 metre uzaklıktaki çöplük yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor.


 Yeni Zelanda’nın Malborough bölgesinden 2009 yılında 8.1 milyon sterline (29.2 milyon TL) aldığı villayı kötü koku yüzünden satmak isteyen Williams, şu an 5 milyon sterline (17.9 milyon TL) alıcı bulamıyor. Evin yakınında kalan kişiler kokuyu, ‘bozulmuş yumurtadan çok daha kötü’ olarak tanımlıyor. Bölge sakinleri, kendi evlerinin fiyatının düşmesinden endişe ediyor. Koku yoğunluğunun en fazla Williams’ın evinin tarafında olduğu söyleniyor.


Yetkililere sorun iletildikten sonra koku giderici sistem kurulmasına rağmen kötü kokuya hala bir çözüm...