09 / 05 / 2024

Robbie Williamsın yeni evi Robbie Williams nereden ev aldı

Robbie Williamsın yeni evi Robbie Williams nereden ev aldı

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

İşte Pharrell Williams’ın muhteşem evi!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzisyen Pharrell Williams, Los Angeles’ta yaşıyor. Williams’ın oturduğu evin değeri ise 7.14 milyon dolar. İşte Pharrell Williams’ın muhteşem evi...

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Robbie Williamsın yeni evi Robbie Williams nereden ev aldı Haberi

Robbie Williamsın yeni evi Robbie Williams nereden ev aldı

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Williams'ın eşi Türk Ayda Field ve çocukları Theodore Rose ve Charlton Valentine ile birlikte yaşayacağı malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok. 10 tane yatak odası, tenis kortu, yüzme havuzu, spor salonu bulunan komleksin en ilginç detayı ise içinde 22 banyosunun bulunması. Ünlü şarkıcının bu kadar banyoyu ne yapacağı merak edilirken, haberin basına yansımasının ardından Williams sosyal medya sitelerinde espri konusu...