18 / 05 / 2024

Robert Beecham londra yerlatı malikanesi

Robert Beecham londra yerlatı malikanesi

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Robert De Niro, Londra'da otel açacak!

Ünlü aktör Robert De Niro, Londra'da lüks bir butik otel açmaya hazırlanıyor. The Wellington ismini alacak 83 odalı otelin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Robert Beecham'ın Londra'daki yeraltı malikanesine yasal izin!

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü!

Royal Institution Of Chartered Surveyors'a göre Londra'da emlak fiyatları 20 yılın en uzun soluklu yükseliş grafiğini Eylül’de kırdı. Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü...

Londra'da emlak fiyatları 2011'den bu yana ilk kez düştü!

Royal Institution Of Chartered Surveyors'a göre Londra'da emlak fiyatları 20 yılın en uzun soluklu yükseliş grafiğini Eylül’de kırdı. Londra'da emlak fiyatları 3 yıldır ilk defa düştü.

Dünyanın en pahalı şehri Londra! Ya New York?

Emlak şirketi Savills'e göre Londra artık şirketler için en pahalı şehir. Londra'nın Hong Kong'u ikinci sıraya düşürerek zirveye yerleştiği listenin üç numarası ise New York.

Londra’da metro durakları otel oluyor!

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Londra’da kullanılmayan metro istasyonlarının turistik faliyetlerde kullanılması amacıyla satılması planlanıyor.Metro istasyonları ve tünellerin mağaza, otel ve müze olarak hizmet verecek...

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

Londra'da kiralar uçunca Thames Nehri’nde tekne aldılar!

İngiltere'nin başkenti Londra'da kira fiyatları astronomik hale gelince 18 yaşındaki Charlotte Tindle'ın ailesi, kızlarına Thames Nehri'nde demirli bir tekne aldı. Londra'daki okulun öğrenci yurtları ayda 1000 sterlin kira istiyor...

Londra Belediye Başkanı Johnson'un havalimanı projesi veto edildi!

İNGİLTERE Belediye Başkanı Boris Johnson ' ın yeni Londra Havalimanı için hazırladığı plan reddedildi. Yeni havalimanının İstanbul ' da yapılacak 3. havalimanına rakip olması bekleniyordu...

Londra'da Endless City projesi hayata geçirilecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Londra'da acil emlak satışları başladı!

İngiliz The Telegraph Gazetesi, emlak fiyatlarındaki artısın devamından kuşkuya düşüp, evlerini bir an önce nakde çevirmeye çalışanlar yüzünden. Londra gayrimenkul piyasasında panik satışların başladığını bildirdi.

Robert Beecham londra yerlatı malikanesi Haberi

Robert Beecham londra yerlatı malikanesi

İngiltere'nin başkenti Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı. Beecham'ın Camden Belediyesi'ndeki arazisinde yapmayı planladığı malikâne, yerin altında toplam 60 metre uzunluğunda bir alanı kaplayacak. İçinde spor salonu, jakuzi, Türk hamamı, sinema salonu ve restoran başta olmak üzere birçok lüks odanın bulunacağı yeraltı malikânesi için ünlü işadamının harcaması toplam 15 milyon sterlini (61.5 milyon TL) bulacak. Belediye, işadamına bölge halkının şikâyeti üzerine projesinin iptali için dava açmıştı. Mahkeme heyetince varılan anlaşma üzerine Beecham, Camden'daki konut yatırımlarına 600 bin sterlin (2.5 milyon TL) hibe edecek.