06 / 05 / 2024

Roberto Cavallinin sevgilisi

Roberto Cavallinin sevgilisi

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. Aftonbladet gazetesi, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Roberto Bravo'nun Moskova'da 10 mağazası var!

Hacı Mustafa Kamer’in torunlarından Mustafa ve Aytaç Kamer, İtalyanlar gibi itibar sahibi olmak için 1998’de kurdukları ‘Roberto Bravo’ markasıyla büyük bölümü ihracattan olmak üzere 40 milyon dolar ciroya ulaştı. Markanın Moskova’da 10 mağazası var.

Roberto Cavalli'den sevgilisine 2.5 milyon sterlinlik ada!

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. Aftonbladet gazetesi, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Kerem Göğüş'ün eşi Wilma Elles hamile mi?

Wilma Elles, şiş karnı nedeniyle kendisine yöneltilen hamilelik sorularına öfkelendi. Sevgilisi Kerem Göğüş'le geçtiğimiz ay imam nikahı kıyan Wilma Elles, rol aldığı 'Katran' filminin basın toplantısında ortalığı birbirine kattı.

Evlerini satışa çıkaran ünlüler!

Shakira ve sevgilisi Gerard Piqué Miami'deki evlerini bir kez daha satışa çıkardı.Josh Hartnett de Minnesota'taki evini satmaya karar verdi. Miley Cyrus, Los Angeles'ın Toluca Lake bölgesindeki aile evini satışa çıkardı.

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Roberto Cavallinin sevgilisi Haberi

Roberto Cavallinin sevgilisi

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. İsveç'te yayınlanan Aftonbladet gazetesinin haberine göre 74 yaşındaki Cavalli ile 29 yaşındaki sevgilisi Sandra Nilsson, geçtiğimiz Aralık ayında adayı birlikte ziyaret etti. Geçen ay da adanın satış işlemleri tamamlandı. Gazete, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.


Roberto Cavalli'nin sevgilisi Sandra Nilsson'a satın aldığı adada dört yatak odalı bir villa , bir av köşkü ve yüzme havuzu da bulunuyor. Adada bulunan yapılardan biri de 11'inci yüzyıldan kalma bir Viking kalesi.


Cavalli'nin, uğruna bir servet harcadığı sevgilisi Sandra Nilsson, İsveç asıllı bir model.


2008 yılında Playboy dergisine poz veren Nilsson, Victoria Silvestedt'ten 10 yıl sonra ilk kez bu dergi için objektif karşısına geçen kişi...