16 / 05 / 2024

Robin Spencer

Robin Spencer

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Başekonomist doların kaç lira olması gerektiğini açıkladı

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, doların adil değerinin 21 Türk Lirası olması gerektiğini dile getirdi. Brooks daha önceki 16.50 liralık tahminini 21 liraya çıkarırken gerekçe olarak ise cari açıktaki büyümeyi işaret etti.

Marks&Spencer’da yüzde 15 indirime ek 150 TL indirim! Acele edin! İşte 14 Eylül 2022 güncel fiyat listesi 

Marks&Spencer sonbaharda yüzleri güldüren kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. İç giyim ve ofis giyim konularına odaklanan marka 19 Eylül’e kadar sürecek kampanya ile yeni sezon denim alışverişlerde 150 tl indirime gidiyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi 

Vatandaşın cebini yakından ilgilendiriyor! 100 doların altını görebilir

Türkiye'yi de yakından ilgilendiren petrol fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin de S&P Global Platts Petrol Piyasaları Direktörü Spencer Welch, Bloomberg HT’ye yaptığı değerlendirmede geldi.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İmaj Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robin Jan Alyan tarafından kuruldu.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Robin Spencer Haberi

Robin Spencer

ING Grubu’nun sigorta şirketlerini çatısı altında toplayan NN Group Yönetim Kurulu Üyesi ve NN Uluslararası Sigorta CEO’su Robin Spencer, geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi ziyaret ederek Sigorta Cini mağazalarını gezdi.


Sorularımızı yanıtlayan Spencer, grup olarak Türkiye sigortacılık pazarında büyüme potansiyeli gördüklerini ve bu nedenle yatırımlarını artırdıklarını kaydetti. Türkiye’deki yatırımlara uzun vadeli baktıklarını kaydeden Spencer, “Türkiye’de acente kanalı sigorta satışlarında çok güçlü. Bu amaçla Sigorta Cini mağazalarını yaygınlaştırıyoruz” dedi.


7 şirketle çalışıyor

Türk tüketicisinin yüz-yüze iletişime önem verdiğini ve satın alacakları sigorta ürünü ile ilgili sorular sorduklarını kaydeden Spencer, “Mağazalarımızda tüketicilerin sorularına yanıtlar verebildiğimiz gibi, en uygun fiyatı da sunabiliyoruz” diye konuştu. “Mağazalarımızda çalışan profesyonel ekibimiz tüketicilerin sorularını yanıtlarken onlara en uygun ürünleri sunuyor. Tüketicilerin doğru ürünü doğru zamanda satın almalarına yardımcı oluyoruz ve böylece...