27 / 04 / 2024

Robin Williams villası satılıyor mu

Robin Williams villası satılıyor mu

Geçen hafta kendi isteğiyle hayatına son veren aktör Robin Williams ' ın California Napa Vadisi ' nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi satıldı!

2014 yılında canına kıyan ünlü aktör Robin Williams'ın Napa Vadisi'ndeki evi sonunda satıldı. Williams'ın ölümünden üç ay önce satışa çıkardığı evi artık Fransız bir ailenin oldu. Evin yeni sahipleri bu görkemli yapı için 18.1 milyon dolar ödedi.

Seda Sayan lüks villasını satıyor!

Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki deniz manzaralı, havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Villa için birçok müşterinin sıraya girdiği iddia edildi.

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul'a geliyor!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller, İstanbul’a geliyor.

Silvio Berlusconi villasını 495 milyon euroya satıyor!

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, 168 dönümlük bir arazi üzerine kurulu villasını 495 milyon euroya Suudi kraliyet ailesine satıyor. Villanın 6 yüzme havuzu bulunuyor.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Keller Williams Türkiye'deki konut tercihlerini inceleme altına aldı!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, 1980 ile 2000 yılı itibariyle doğanların oluşturduğu Y Kuşağının gayrimenkul seçerken dikkat ettikleri konuları mercek altına aldı.

Robin Williams villası satılıyor mu Haberi

Robin Williams villası satılıyor mu

Geçen hafta kendi isteğiyle hayatına son veren aktör Robin Williams'ın California Napa Vadisi'nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor.



Williams'ın 11 Ağustos'ta canına kıymasından birkaç ay önce 30 milyon dolardan satışa çıkardığı malikanesinin fotoğrafları yayınlandı.2003 yılında Robin Williams'ın her bir ayrıntısını düşünerek yaptırdığı evi aktörün renkli iç dünyasını da yansıtıyor.



Williams'ın ölümünden önce elinden çıkarmak istediği malikanesinin ana binasının yanı sıra dört yatak odalı bir de konuk evi bulunuyor.



Robin Williams, göz kamaştıran malikanesini 2012 yılında 35 milyon dolardan satışa çıkarmıştı. Fakat alıcı çıkmayınca fiyatı geçtiğimiz nisan ayında bu kez yaklaşık 30 milyon dolara indirdi. Robin Williams'ın dünyadan kaçmak için gidip kaldığı bu malikane yine aktöre ait üzüm bağlarının yakınında bulunuyor.Aktör artık burayla uğraşmak istemediğini belirtip evi satışa sunmuştu.Malikanenin...