15 / 05 / 2024

Rock\'n Roll

Rock\'n Roll

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu İstanbul Optimum Outlet'te kutlanıyor

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

8 Mart'a özel bomba avantajları kaçırmayın! Saç kremi 47.96 TL, Nıvea roll-on 69.90 TL! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Market indirimleri vatandaşın yakın merceğinde. Haftalık indirimli ürünlerini yayınlayan BİZİM marketin aktüel ürünler kataloğu merak ediliyor. 8 Mart dünya kadınlar gününe özel fırsatlarla BİZİM marketin indirimli ürünlerini öğrenmek için haberimize bakın.

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaytan tarafından kuruldu.

Nicky Panicci, Eagle Rock'taki evini 2.3 milyon dolara sattı!

Nicky Panicci kendi restore ettiği Eagle Rock'taki mülkünü 2.3 milyon dolara sattı.

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl kapılarını açıyor!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası Florida’da inşa ediliyor. Hard Rock Hotel’in 2019'da kapılarını açması planlanıyor.

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Rahman Közen tarafından kuruldu. 

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl açılacak!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası olacak Hard Rock Hotel & Casino bu yıl hizmete girecek. Otel, 125 metre yüksekliğinde ve sırt sırta konmuş iki gitar gibi görünüyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Rock\'n Roll Haberi

Rock\'n Roll

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul Optimum Outlet'te saat 16:00 da Tan Sağtürk Bale Okulu 19 Mayıs gösterileri başlayacaktır. Buz pistinde kırmızı halı üzerinde sergilenecek olan gösteriler Milonga tarzı Arjantin Tango ağırlıklı olmak üzere, Latin ve Rock'n Roll içerikli olacaktır. 30 kişilik dans grubu tarafından gerçekleştirilecek olan gösteri doğaçlama şeklinde yapılacaktır. Yalnızca gençleri değil, kendini genç hisseden ve dans etmek isteyen tüm ziyaretçilerimizi bu özel günde de İstanbul Optimum Outlet'e bekliyoruz.

Optimum Outlet'te sürpriz etkinlikler devam ediyor. 12 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında 75 tl ve üzeri alışverişlerinizde Araç Kampanyasına katılım hakkı kazanabilir, Mayıs ayı sonuna kadar Yapı Kredi Sanat'ın katkılarıyla Anadolu Medeniyetleri sergisini gezebilir ve her Cuma akşamı saat 19:00 da gerçekleşen profesyonel yarışçıların katıldığı G-racing Optimum Cup'a katılabilirsiniz....