18 / 05 / 2024

Rockwool Ventırock Duo yalıtım malzemesi

Rockwool Ventırock Duo yalıtım malzemesi

Dünyanın lider taş yünü üreticisi ROCKWOOL, ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği sağlamak üzere geliştirdiği çift yoğunluklu Ventirock Duo ile havalandırmalı ve giydirme cephelere yönelik etkin çözüm sunuyor...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Okka Minio Duo özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?! 13 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Arzum’un en beğenilen modellerinden Okka Minio Duo Türk Kahvesi Makinesi tek seferde tam 8 fincana kadar kahve hazırlayarak, kalabalık misafirler gruplarına bile hızlıca ikram yapmanıza olanak veriyor.

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bağcılar'da Melikşah Dilşah tarafından kuruldu.

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Samsung Galaxy A12 Duos akıllı telefonlarda 100 TL indirim! İşte 3 Haziran Samsung Galaxy A12 Duos fiyat listesi!

Türkiye'nin lider e-ticaret platformlarından N11, Samsung Galaxy A12 Duo akıllı telefonlarını yüzde 3 indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Vent Muhit Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vent Muhit Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yel tarafından kuruldu.

Rockwool Ventırock Duo yalıtım malzemesi Haberi

Rockwool Ventırock Duo yalıtım malzemesi


Dünyanın lider taş yünü üreticisi ROCKWOOL, ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği sağlamak üzere geliştirdiği çift yoğunluklu Ventirock Duo ile havalandırmalı ve giydirme cephelere yönelik etkin çözüm sunuyor. 


ROCKWOOL’un havalandırmalı cepheler ve giydirme cephelerde kullanılmak üzere geliştirdiği Ventirock Duo, çift yoğunluklu yapısıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Yüksek yoğunluklu üst katman dübelleme sırasında sağlam bir yapı oluştururken sıva tutuculuğu açısından da yüksek performans sağlıyor. Düşük yoğunluklu alt katman ise malzemenin cephe yüzeyi ile daha kolay örtüşmesini sağlıyor.


Ayrıca yüksek yoğunluklu üst katman açık alanda dayanıklıdır; rüzgardan, yağmur suyundan etkilenmez. Deforme olmadığı için cam tülü kullanımına gerek bırakmaz.Çevre dostu LEED ve BREAM sertifikalı projelerin seçimi A1 sınıfı yanmaz bir yalıtım malzemesidir.


50 mm ile 200 mm arasında değişen farklı kalınlıklarda üretilen Ventirock Duo, 100 cm...