01 / 05 / 2024

Rod Stewart ingiltere ev

Rod Stewart ingiltere ev

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.

Kristen Stewart Los Angeles'ta malikane aldı!

Alacakaranlık Serisi ile büyük üne kavuşan ABD'li oyuncu Kristen Stewart, Los Angeles’ta Akdeniz tarzı malikaneyi yaklaşık 6 milyon dolara satın aldı.

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

Rod Stewart, İngiltere'deki 4,5 milyon sterlinlik evine taşındı!

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.

Rod Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rod Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tenvir Filiz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Germeyan Sokak'ta kuruldu.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

Robert Pattinson'ın evini Jim Parsons satın aldı!

Robert Pattinson kendisini aldatan sevgilisi Kristen Stewart ile birlikte yaşadığı evi sonunda sattı.US Weekly'nin haberine göre Pattinson'ın Los Feliz'deki evini, Big Bang Theory adlı dizinin yıldızlarından Jim Parsons satın aldı.

İngiltere'de konut satışları son altı yılın zirvesinde!

Rics araştırmasına göre, İngiltere'de geçen yılın son çeyreğinde emlak şirketlerinin konut satışı ortalaması Mart 2008'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. İngiltere'de konut satışları son altı yılın zirvesinde...

İngiltere'de konut fiyatları yükseldi!

İngiltere 'nin önde gelen bankacılık gruplarından Lloyds 'un iştiraki Halifax mortgage kredi kuruluşu, 2013 yılında İngiltere'de emlak fiyatlarının yüzde 7,5 oranında artış kaydettiğini açıkladı.

İngiltere'de inşaat sektörü geçen yıl sert düşüş yaptı!

İNGİLTERE'DE sanayi ve imalat üretimi kasım ayında beklenmedik bir şekilde aynı kaldı ve inşaat sektörü bir yıllık en sert düşüşünü kaydederek ekonominin 4. çeyrekte ivme kazanmakta zorlandığının işaretini verdi...

İngiltere'de tarihi ormanlar imara açılıyor!

İngiltere'de hükümet ülkedeki konut yetersizliği problemini çözmek adına ormanlık arazileri imara açma kararı aldı.Tepki çeken kararda kesilen her ağaç karşılığında 100 fidan şartı da var.

İngiltere Parlamento binası düğün mekanı oluyor!

Dünyanın en köklü parlamentosu olan ve parlamentoların anası olarak kabul edilen İngiltere Londra' daki İngiltere Parlamento binası ( Westminster Sarayı ) özel organizasyonlara açılı yor...

İngiltere'de emlak fiyatları yüzde 8.4 arttı!

İNGİLTERE'DE emlak fiyatları 2013 yılında yüzde 8,4 oranında artış kaydederken, halen 2007 yılındaki en yüksek artış seviyesinin yüzde 5 altında seyrediyor. İngiltere emlak piyasasının yıl boyunca ivme kazandı...

İngiltere'de bir ev deniz kenarındaki erozyon nedeniyle kıyıya kadar geldi!

İngiltere'nin Suffolk kentinde bulunan bir ev, deniz kenarındaki erozyon nedeniyle son 15 yıl içinde kıyıya kadar geldi. 17'nci yüzyılda denizden 1,5 kilometre uzaklıkta olduğu tahmin ediliyor...

Rod Stewart ingiltere ev Haberi

Rod Stewart ingiltere ev

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik  (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.


Üç farklı kadından sekiz çocuğu olan 71 yaşındaki Stewart'ın evinde 10 yatak odası, futbol sahası, havuz ve dört tam donanımlı kulübe bulunuyor.


Milliyet...