26 / 07 / 2024

Röleve Proje İnşaat adres

Röleve Proje İnşaat adres

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Durmaz tarafından kuruldu.

Multid Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Multid Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Alphan Bayındır ve Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 16 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tütüncü tarafından kuruldu.

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100bin TL sermaye bedeli  ile Jasser Kheır tarafından kuruldu.

Röleve Proje İnşaat adres Haberi

Röleve Proje İnşaat adres

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.
Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, hafriyat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...