18 / 05 / 2024

Roman Abramovich newyork malikane yatırımı

Roman Abramovich newyork malikane yatırımı

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi..

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Roman Abramovich İsrail’den 10 bin metrekarelik ev aldı!

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Roman Bustan Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Roman Bustan Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahab tarafından kuruldu.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Roman Abramovich newyork malikane yatırımı Haberi

Roman Abramovich newyork malikane yatırımı

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi. Daily Mail gazetesinin haberine göre, İngiliz futbol kulübü Chelsea'nin de sahibi olan çelik devi Abramovich, Central Park'a bakan tarihi apartmanın tüm dairelerini alarak malikaneye çevirmeye karar verdi. Rus milyarder 75 milyon dolar vererek binadaki dairelerin büyük kısmını satın aldı. 


Geriye sadece moda tasrımcısı Adolfo Sardina ve 1981'den beri binada oturan Eugenia Olazabal adlı bir kadının daireleri kaldı. Abramovich, Sardina'yı 15 milyon dolar karşılığında dairesini satması konusunda ikna etti. Ancak Sardina, bir yıl sonra taşınabileceğini söyledi. 


Bu teklifi kabul eden Abramovich, Olazabal'ı ise ikna edemedi. Abramovich'in 15 milyon dolarlık teklifini yetersiz bulan Olazabal, 23 milyon dolar talep...