04 / 05 / 2024

Rus milyarder Roman Abramovich'in malikane hayaline ev sahibi engeli!

Rus milyarder Roman Abramovich'in malikane hayaline ev sahibi engeli!

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi..



Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi. Daily Mail gazetesinin haberine göre, İngiliz futbol kulübü Chelsea'nin de sahibi olan çelik devi Abramovich, Central Park'a bakan tarihi apartmanın tüm dairelerini alarak malikaneye çevirmeye karar verdi. Rus milyarder 75 milyon dolar vererek binadaki dairelerin büyük kısmını satın aldı. 


Geriye sadece moda tasrımcısı Adolfo Sardina ve 1981'den beri binada oturan Eugenia Olazabal adlı bir kadının daireleri kaldı. Abramovich, Sardina'yı 15 milyon dolar karşılığında dairesini satması konusunda ikna etti. Ancak Sardina, bir yıl sonra taşınabileceğini söyledi. 


Bu teklifi kabul eden Abramovich, Olazabal'ı ise ikna edemedi. Abramovich'in 15 milyon dolarlık teklifini yetersiz bulan Olazabal, 23 milyon dolar talep etti. Duruma öfkelenen Abramovich'in henüz kararını vermediği belirtiliyor. 


Milliyet DIŞ HABERLER SERVİSİ 


Geri Dön