18 / 05 / 2024

Roman Abramovich ev yatırımı

Roman Abramovich ev yatırımı

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi..

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Roman Abramovich İsrail’den 10 bin metrekarelik ev aldı!

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Sakarya Pamukova'daki Romanlar TOKİ'den ev istedi!

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Vatandaşlar TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyledi.

Roman sorunu 5 adımda çözülecek!

Hükümet, Alevilerle birlikte Roman vatandaşların sorunlarının çözümü için de bir dizi tedbiri hayata geçiriyor. AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, evi olmayanlar ev verileceğini söyledi.

Roman vatandaşlara ev müjdesi!

Hükümet, Roman vatandaşlara yönelik 5 yıllık yeni yol haritasını belirledi. "Roman Vatandaşlara Yönelik Sosyal İçerme Ulusal Strateji Belgesi 2016-2021" adı verilen belgeyle, Roman semtlerinin tamamına yönelik gerçekleştirilecek politikalar da netleşti.

Manisalı Romanlar Vali'den ev istedi!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Grinin 50 Tonu filminin çekildiği ev sanal ziyarete açıldı!

Grinin 50 Tonu' henüz gösterime girmedi ancak filmde kullanılan lüks ev, üç boyutlu bir turla gezilebiliyor L. James'in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan 'Grinin 50 Tonu', ülkemizde 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Küçükbakkalköylü 500 Roman evsiz kaldı!

İstanbul Ataşehir’de özel arazide işgalci oldukları için belediye tarafından barakaları yıkılan 500 Roman, dondurucu soğukta sokakta kaldı. Romanlar, 'Havalar ısınana kadar prefabrik ev versinler' diyor

Alaaddin Yılmaz Bolu'daki Roman vatandaşlara ev sözü verdi!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı mahallesinde Romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, "Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi.

Rus milyarder Roman Abramovich'in malikane hayaline ev sahibi engeli!

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi..

Abramovich Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı!

İngiliz Chelsea Kulübü Başkanı Roman Abramovich, başkent Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı. Rus milyarder, 50 milyon sterlin istediği evine, 30 milyon sterline alıcı bulabildi...

Roman Abramovich ev yatırımı Haberi

Roman Abramovich ev yatırımı

Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'nin New York kentinin lüks bölgesi Beşinci Cadde'de dev bir malikane inşa ettirme planları inatçı bir ev sahibi nedeniyle zora girdi. Daily Mail gazetesinin haberine göre, İngiliz futbol kulübü Chelsea'nin de sahibi olan çelik devi Abramovich, Central Park'a bakan tarihi apartmanın tüm dairelerini alarak malikaneye çevirmeye karar verdi. Rus milyarder 75 milyon dolar vererek binadaki dairelerin büyük kısmını satın aldı. 


Geriye sadece moda tasrımcısı Adolfo Sardina ve 1981'den beri binada oturan Eugenia Olazabal adlı bir kadının daireleri kaldı. Abramovich, Sardina'yı 15 milyon dolar karşılığında dairesini satması konusunda ikna etti. Ancak Sardina, bir yıl sonra taşınabileceğini söyledi. 


Bu teklifi kabul eden Abramovich, Olazabal'ı ise ikna edemedi. Abramovich'in 15 milyon dolarlık teklifini yetersiz bulan Olazabal, 23 milyon dolar talep...