04 / 05 / 2024

Roman Abromoviç evine havuz yaptırıyor

Roman Abromoviç evine havuz yaptırıyor

Chelsa futbol takımının sahibi ünlü milyarden Roman Abromoviç'in, Londra'daki malikanesi için 36,5 milyon euroluk bir harcama yaparak havuz yaptıracak olması tartışma konusu oldu.

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Liverpoollu Fabinho'nun evine hırsız girdi!

İngiltere Premier Lig ekipleri arasında yer alan Liverpool'da forma giyen Fabinho'nun evine hırsız girdi!

Roman Abramovich İsrail’den 10 bin metrekarelik ev aldı!

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Roman Abromoviç evine havuz yaptırıyor Haberi

Roman Abromoviç evine havuz yaptırıyor

Chelsa futbol takımının sahibi ünlü milyarden Roman Abromoviç'in, Londra'daki malikanesi için 36,5 milyon euroluk bir harcama yaparak havuz yaptıracak olması tartışma konusu oldu. Rus milyarderin şu an oturduğu evin maliyeti, 162 milyon euro. Planlanan çalışmaları ise 8 ay süreceği belirtilirken ünlü emlak şirketi evin satın almak istendiğinde çok ilgi göreceğini söyledi.