04 / 05 / 2024

Romance Çarşı telefon numarası

Romance Çarşı telefon numarası

“Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

Telefon almayı düşünenler ama bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı akıllı telefon listeleri arıyor. İşte cebinize uygun telefon modelleri!

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Donanımlı ama ucuz telefon arayanlar dikkat! Hiking A41 A-101’de! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Donanımlı ama ucuz telefon arıyorsanız tam size göre! Hiking A41 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu A-101’de indirim’de. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik'ten öğrenciler için büyük indirim! Laptop, telefon ve kulaklık fiyatları dip yaptı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Arçelik’ten üniversiteli öğrencileri için büyük indirim başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Arçelik'te hangi ürünler indirime girdi? İşte 13 Aralık 2022 Arçelik fiyat listesi…

Uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere 3 bin 700 lira altı en iyi 10 telefon! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

En uygun fiyatlı akıllı telefonlar hangileri? Fiyat performans ürünü akıllı telefonlar hangileri? gibi sorularınıza cevap arıyorsanız doğru yerdesiniz! İşte 3 bin 700 lira altı en iyi 10 telefon ve 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir Romance Çarşı'da dükkanlar satışa sunuldu!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı.

Demir Romance'ta metrekaresi 6 bin liraya dükkân!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı. Ticari alanların metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Romance Çarşı telefon numarası Haberi

Romance Çarşı telefon numarası

Beylikdüzü’nün yükselen markası Demir Romance’da Ağustos ayında yaşam başlıyor. Beylikdüzü’nün yeni yaşam alanı olan Demir Romance’ın ticari alanlarını oluşturan “Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.


İnşaat sektörünün fark yaratan markası Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nün en değerli konumunda yükselen ve insanlara yeni yaşam alanı sunan Demir Romance projesinde yaşam Ağustos ayında başlayacak. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın satışları tüm hızıyla devam ederken, yüksek kazanç vaad eden ticari alanları da yatırımcıların beğenisine sunuldu. 


Demir Romance’ın Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olacağına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir Romance’ın ticari alanlarını oluşturan “Romance Çarşı” birbirinden ünlü markalara ev sahipliği...