01 / 05 / 2024

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.



 Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşır kurutma makinesi çamaşırları saatlerce askıda kurutma derdine son veriyor. Sahip olduğu bir çok program sayesinde kıyafetleri nemden arındırdığı gibi giysilerin özünü de korur.

Airtouch Teknolojisi

Airtouch teknolojisi ile, özel kanat sistemi sayesinde tambur hareket etmez ve hava kanallarından çıkan sıcak hava sayesinde çamaşırlarınız en hassas şekilde kurutulur. Kurutma makinesinde kurutulamaz etiketli çamaşırlarınızı bile bu programda kurutabilirsiniz. Spor ayakkabı veya bebek oyuncaklarını da isterseniz yine bu aparatı sayesinde mükemmel bir şekilde kurutursunuz. Günlerce beklemenize gerek kalmaz.

Otomatik Kırışık Önleme Fonksiyonu

Kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılamaması durumunda, belirli aralıklarda otomatik olarak kırışık azaltma hareketi yapılmasını sağlar.

Pratik Filtre

Kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşan bir filtre kolayca temizlenir. Bu özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterli olur.

HomeWhiz

HomeWhiz Teknolojisi ile evdeki akıllı beyaz eşyalarınızı Wi-Fi aracılığıyla internete erişebildiğiniz her yerden kontrol edebilirsiniz. Akıllı cep telefonu veya tabletlerinizden Kablosuz Ağ Bağlantısı olan beyaz eşyalarınızı Homewhiz uygulamanız üzerinden çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Özel Tasarım Tambur

Tamburuna özel cam dalgalar ve eğrisi, giysilerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olur.Bu tasarım, temizleme performansını arttırırken, enerji ihtiyacını da azaltarak daha iyi bir karıştırma etkisi sağlar. Ayrıca, dalga formu da çamaşırların daha özenle yıkanmasını kolaylaştırır. Tüm giysiler için nazik yıkama koşulları sağlar ve böylece onları daha uzun süre dayanır.

Peki kurutma makinesinin akıllı nem sensörü ve ısı pompalı kurutma özelliği nedir?


Geri Dön