08 / 07 / 2024

romanların çeribaşı

romanların çeribaşı

Bolu Belediyesi romanların çeribaşı ile birlikte, vatandaşların hayat şartlarını iyileştirilmesine dönük çalışmalara başladı...

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

CHP'den Romanlar kentsel dönüşüm süreçlerinde zorla tahliye edildi iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) hazırladığı "Romanlar İçin Yoksulluk ve Ayrımcılık Kader Olmasın: En Canlı Renklerimiz Solmasın" adlı çalışmada kentsel dönüşüm süreçlerinde Romanların zorla tahliyeye maruz kalan dezavantajlı grupların başında geldiği iddia edildi.

Orhan Kemal'in evi yıkılmak üzere!

Yazar Orhan Kemal'in Müfettişler Müfettişi, Evlerden Biri, Sokakların Çocuğu, Suçlu adlı romanlarını yazdığı ev yıkılmak üzere...

Yenisahra'daki Romanların imar sorunu çözülecek!

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

İzmir Konak Ege Mahallesi'nde dönüşüm zamanı!

Romanların yoğun olarak yaşadığı İzmir Konak Ege Mahallesi'nde dönüm çalışmaları için yüzde 100 uzlaşı sağlandı.

Balıkesirli romanların konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların konut sorunu çözüldü. Roman vatandaşların eski evleri davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.

Balıkesirli romanların 30 yıllık konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde romanlar için inşa edilen 34 konutun hizmete alındı.

İzmir Örnekköy’deki Romanlara kooperatif müjdesi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’deki Roman vatandaşlarla buluştu. Akpınar toplantıda, Romanların yaşam standartlarını geliştirmeye yönelik projelerini anlattı.

Akhisarlı Romanların barınma sorunları konuşuldu!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde "Akhisar'da yaşayan romanların sorunları ve çözümü" konulu sempozyumda romanların barınma, eğitim ve iş sorunları ele alındı.

Kentsel dönüşüm, Sulukule'yi ikiye böldü!

Kentsel dönüşümün gerçekleştirildiği taraftaki lüks konutlarda yaşayan Suriyeliler, demir bir kapı aracılığıyla, Romanların yaşadığı taraftan izole ediliyor.

Balıkesir'deki Romanlar Kasım'da evlerine kavuşacak!

Balıkesir Yıldırım Caddesinin devamı olan yolun geçeceği alanda bulunan Romanların 34 konutu bitmek üzere olduğu en geç Kasım ayında yeni dairelerine kavuşacak.

Romanlar'dan Suriyeliler'e konut tepkisi!

İZMİR Romanlar Derneği Başkanı Cıstır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriyeli mültecilerin TOKİ konutlarına yerleştirileceği yönündeki açıklamasına tepki göstererek, "Biz yedi yıldır konut bekliyoruz. Önce bize verdiğiniz sözü tutun" dedi.

romanların çeribaşı Haberi

romanların çeribaşı

Bolu Belediyesi, Bolu'da yaşayan Roman vatandaşların hayat şartlarını iyileştirilmesine dönük çalışmalara başladı.Roman vatandaşların çeribaşı ile birlikte projeler geliştiren Bolu Belediyesi vatandaşların öncelikli olarak sorunlarını tespit etti. Belediye, İş ve barınma sorunu yaşayan vatandaşlara iş ve ev imkanı sunacak. Barınma sorunu olan vatandaşlara 72 konutu teslim etmek için çalışmaları...