25 / 07 / 2024

Ron Hubbard

Ron Hubbard

Kıyamet sığınaklarının içerisinde yataklar, mutfaklar, otomatik sifon çeken tuvaletler ve şömine bulunuyor...

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Homend, Hurriclean süpürge, Ironpower ütü ve Royaltea çay makinesi şimdi aynı pakette! İşte 25 Eylül 2022 fiyatları 

Homend en çok tercih edilen 3 ürünü aynı pakette topladı ve indirim yaptı. Evlerin kahramanlarını bir araya getiren Homend, İron Power 1162H Buharlı Ütü, Hurriclean Multi Siklon 1231h Süpürge ve Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi’ni kaçırılmayacak fiyatla sunuyor. İşte 25 Eylül 2022 Homend fiyat

Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye! Anneler günü fırsatı kaçmaz! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi

Homend, Anneler Günü için yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye ediliyor. Peki Homend İron Power ütü fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Bakırköy’de   200 bin  TL sermaye bedeli ile Sadettin Demir tarafından kuruldu.

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Ron Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ron Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya ve Ridvan Cebeci ortaklığında kuruldu.

İron Konut Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İron Konut Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Demir tarafından kuruldu.    

El Araab Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İron Konut Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Almoayad Hyun tarafından kuruldu.    

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Keskin tarafından kuruldu. 

İron Demir'in mağdurları arasında Şükrü Kutlu'da bulunuyor!

Kadıköy- Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projeye üretim yaptıktan sonra piyasaya 70 milyon liralık borç bırakarak ortadan kaybolan İron Demir’in mağdurları arasında Gübretaş Genel Müdürü Şükrü Kutlu’ da bulunuyor.

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Yıldırım ve Engin Yıldırım tarafından 15 milyar TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İron Demir Sanayi Ve Konstrüksiyon İmalatı Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Yıldırım ve Engin Yıldırım tarafından 15 milyar TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

İron Demir'in sahipleri yüklü bir borçla ortadan kayboldu!

İstanbul Kadıköy-Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük proje için üretim yapan İron Demir’in sahipleri, iddiaya göre 250 milyon liraya yakın borçla ortadan kayboldu.

Ron Hubbard Haberi

Ron Hubbard
21 Aralık kehanetinden sonra Amerikalı Ron Hubbard'ın ürettiği bombaya dayanıklı olan sığınakların satışları yükseldi. Hubbard'ın teknolojik ürünü önceleri ayda 1 kez satılırken, bu kehanetten sonra yok satmaya başladı. Toprağa gömülen, bombaya nükleer ve kimyasal silahlara karşı koruma sağlayan lüks sığınakların içinde yataklar, mutfaklar, otomatik sifon çeken tuvaletler ve şömine bulunuyor. Kıyamet sığınakları 75 bin dolara...