30 / 04 / 2024

Ronaldinhonun evinin kirası ne kadar

Ronaldinhonun evinin kirası ne kadar

ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar...

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Kirasını ödeyemeyince minibüsten ev yaptı! 

Koronavirüs nedeniyle hayatı alt üst olan 33 yaşındaki Amy isimli vatandaş, evinin kirasını ödeyemeyince minibüsünü eve çevirdi. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

15 bin TL'lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL'lik ev arıyor!

Şimdiki evinin 15 bin TL’lik kirasını aylarca ödemediği söylenen Defne Samyeli'nin aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evlere bakması şaşkınlık yarattı.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Antalya'da kirasını ödeyemeyen kiracıya emlakçıdan 'anahtarını alırım' tehdidi! 

Koronavirüs sebebiyle çalışamayan Ayşe Biçici, evinin 1 aylık kirasını ödeyemedi. Evi kiralamasına aracı olan emlakçı Biçici'yi anahtarı alıp, evden atmakla tehdit etti...

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

Evinin kirasını ödeyemeyen Chloe Loughnan İrlanda'ya döndü!

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, tuttuğu evin kirasını ödeyemez hale geldi. Memleketi İrlanda'ya dönen Chloe, 'Bir daha geri dönmeyeceğim' dedi.

Evinin kirasını ödeyemeyince hayatına son verdi!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet caddesinde Yılmaz A. isimli bir vatandaş iddialara göre evinin kirasını ödeyemeyince evinin bahçesinde kendini astı.

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Tuba Büyüküstün Caddebostan’a taşındı!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile Caddebostan’da yeni bir eve taşındı. Büyüküstün'ünün yeni evinin kirası aylık 5 bin TL.

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Ronaldinhonun evinin kirası ne kadar Haberi

Ronaldinhonun evinin kirası ne kadar

ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar.


ABD merkezli bir emlak firması, aralarında ünlü aktör Denzel Washington, İngiliz kadın oyuncu Julie Andrews ve Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlünün eski evini kiraya veriyor. Dekorasyon dergisi House Beautiful tarafından hazırlanan haberde; Ava Gardner ve Orson Welles gibi Hollywood yıldızlarının eski evleri de var. 


DÜNYA KUPASINDA BU EVDE KALDI 


Ünlü futbolcu Ronaldinho'nun bu yılki Dünya Kupası karşılaşmaları sebebiyle Rio'da kaldığı 5 yatak odalı ve 6 banyolu görkemli malikâne, firmanın en yüksek fiyat biçtiği seçenek olarak göze çarpıyor. Sauna, şarap mahzeni ve parti salonu gibi göz alıcı özelliklere sahip havuzlu...