28 / 04 / 2024

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 



 MET Gala’ya katılan Demokrat Parti’nin sosyalist kongre üyesi Alexandria Ocasio-Cortez (31) ise üstünde “Zengini Vergilendirin” yazılı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.  Milliyet'te yer alan habere göre; moda tasarımcısı Aurora James’in tasarladığı giysi sebebiyle Ocasio-Cortez hakkında, “Hem zengini vergilendirin çağrısı yapıyor, hem de bilet fiyatı 35 bin dolar olan galaya katılıyor, bu nasıl solcu, şampanya sosyalisti!” şeklinde eleştiriler yapılmıştı. Ocasio-Cortez kendisini galaya davet edildiği açıklamasıyla savunurken, elbiseyi tasarlayan 37 yaşındaki Aurora James’in vergi borçlusu olduğu, iş yerinin kirasını ve çalışanlarının maaşlarını ödemediği öğrenildi. 

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Belgelere göre, vergi borçlusu tasarımcı Aurora James, ofisinin kirasının da ödemesini gerçekleştirmiyor. Geçen yaz iş yerinin sahibinin, James’in şirketi “Brother Vellies”i Brooklyn’deki binadan çıkartmak için başvurduğu, kira ödemelerinin haricinde kira kontratından daha uzun süre oturduğu için de ekstra 25 bin dolar istendiği kaydedildi. James,  tahliye başvurusuyla ilgili uzlaşma yoluna gittiyse de uzlaşmanın detayları belli değil. Diğer yandan James’in Kaliforniya’nın zengin semti Hollywood Hills’te geçen yıl 1.6 milyon dolara aldığı evin emlak vergisini de ödemediği belirtildi.

Serdar Ortaç: Chloe evime haciz koydurdu!


Geri Dön