14 / 05 / 2024

Aurora James haciz

Aurora James haciz

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Mardan Hotel'e haciz kararı geldi!

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace'a haciz!

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan Palace Hotel’a haciz kararı verildi.

Mardan Palace Hotel'e haciz kararı!

Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL ’lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

James Hansen, deniz seviyesinde yükselmenin sonuçları konusunda uyardı!

Dünyanın en önemli klimatoloji (iklim bilimi) uzmanlarından James Hansen, küresel ısınmanın insanlık için "son derece tehlikeli" sonuçlara yol açabileceği uyarısında bulundu.

Vergi borcundan dolayı haciz gelir mi?

Haciz, borçlu veya üçüncü şahıslar elindeki menkul malları ile gayrimenkullerinden, alacak ve haklarından vergi borçlarına yetecek miktarı tahsil dairesince yapılıyor. Peki, vergi borcundan dolayı haciz gelir mi?

Evime haciz geldi ne yapmalıyım?

Haciz ile borcunu ödemeyen borçlunun menkul ve gayrimenkul mallarına, alacaklının talebi üzerine adli ve idari makamlarca el konuluyor. Peki, evime haciz geldi ne yapmalıyım diyorsanız işte yanıtı..

Haciz ne zaman kalkar?

Borcunu ödemeyen borçlunun menkul ve gayrimenkul mallarına, alacaklının talebi üzerine adli ve idari makamlarca el konulması için yapılan haciz bazı durumlarda kalkıyor. Peki, haciz ne zaman kalkar?

Haciz satış isteme süresi!

Alacaklı, borçludan alacağını haciz yolu ile talep edebiliyor. Haciz ile borçlunun mallarının satılması isteniyor. Peki, satış talebi ne zaman yapılır? İşte haciz satış isteme süresi..

Haciz harcı 2015!

Alacaklı, borçludan borcunu haciz yolu ile talep edebiliyor. Bunun için alacaklı tarafından İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, ne kadar haciz harcı ödenir? İşte haciz harcı 2015..

Haciz ne zaman başlar?

Ödeme emrindeki müddet geçtikten ve borçlu itiraz etmiş ise itirazı kaldırıldıktan sonra mal beyanını beklemeksizin alacaklı haciz konmasını isteyebiliyor. Peki, haciz ne zaman başlar?

Aurora James haciz Haberi

Aurora James haciz

 MET Gala’ya katılan Demokrat Parti’nin sosyalist kongre üyesi Alexandria Ocasio-Cortez (31) ise üstünde “Zengini Vergilendirin” yazılı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.  Milliyet'te yer alan habere göre; moda tasarımcısı Aurora James’in tasarladığı giysi sebebiyle Ocasio-Cortez hakkında, “Hem zengini vergilendirin çağrısı yapıyor, hem de bilet fiyatı 35 bin dolar olan galaya katılıyor, bu nasıl solcu, şampanya sosyalisti!” şeklinde eleştiriler yapılmıştı. Ocasio-Cortez kendisini galaya davet edildiği açıklamasıyla savunurken, elbiseyi tasarlayan 37 yaşındaki Aurora James’in vergi borçlusu olduğu, iş yerinin kirasını ve çalışanlarının maaşlarını ödemediği öğrenildi. 

Belgelere göre, vergi borçlusu tasarımcı Aurora James, ofisinin kirasının da ödemesini gerçekleştirmiyor. Geçen yaz iş yerinin sahibinin, James’in şirketi “Brother Vellies”i Brooklyn’deki binadan çıkartmak için başvurduğu, kira ödemelerinin haricinde kira kontratından daha uzun süre oturduğu için de ekstra...