06 / 05 / 2024

Ronaldo ikiz villa

Ronaldo ikiz villa

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

İkiz villalarda okul yapılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda arkadaşıyla müşterek arsasında ikiz villa yaptırdığını belirten okuyucu, arkadaşının villayı kiraya verdiğini söyledi ve müdahale edip edemeyeceklerini sordu.

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Cristiano Ronaldo'nun İspanya'daki 1.3 milyon sterlin villası! 

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'lik bir villa satın aldı. Ünlü futbolcu Conor McGregor'a komşu oldu. İşte Ronaldo'nun lüks villası...

Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'e villa aldı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Marbella'dan aldığı 1.3 milyon sterlin'lik (yaklaşık 9 milyon TL) yeni villasıyla, Conor McGregor'a komşu oldu...

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 10 milyon euroluk villa aldı!

Ronaldo'yu 117 milyon euro'ya transfer ederek gündem olan Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın'a 10 milyon euroluk villa aldı.

Folkart Ilıca Çeşme'de 2 milyon 750 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca'da 32 adet ikiz villa yer alıyor. Çeşme'de inşa edilen Folkart Ilıca Çeşme'de anahtar teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Seba Manolya Gündoğan fiyat!

Seba Manolya Gündoğan projesinde teslimler Mayıs 2017 tarihinde yapılıyor. Bodrum'da yer alan Seba Manolya Gündoğan projesinde 26 ikiz villa bulunuyor...

Elysium Miramar Bodrum'da 561 bin 800 Euro'ya villa!

22 dönüm arazi üzerinde yayılan Elysium Miramar Bodrum'da 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse dairelere yer veriliyor..

Miramar Bodrum’da kale manzaralı villalar! Anahtar teslim!

Elysium Miramar Bodrum projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouseların bulunduğu Ofton Miramar kale manzarasıyla dikkat çekiyor.

Ronaldo ikiz villa Haberi

Ronaldo ikiz villa


Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Juventus’a transfer olan Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı bir eve sahip oldu. Ronaldo, birbirine bağlı iki villa birden aldı.

İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunan villaya başkalarının girmesine asla izin verilmiyor. Villaya başkalarının yaklaşması ve gazetecilerin fotoğraf çekmesi bile imkansız hale geldi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, 33 yaşındaki futbolcunun evine girmek isteyenler özel bir yoldan geçiyor. Cristiano Ronaldo'nun en yakın komşusu ise Fiat Chrysler Başkanı John Elkann.