04 / 05 / 2024

rönesanas gayrimenkul nerede

rönesanas gayrimenkul nerede

Rönesans Gayrimenkul'ün Ataşehir'de yer alan arsasını 26 Ekim 2012 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,47!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 23 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesinin faiz oranı yüzde 3,47 olarak belirlendi.

Gökçe İstanbul Brülör Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçe İstanbul Brülör Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Süleyman İnönü ve Şirin İnönü ortaklığında kuruldu.

Bey Yatırım Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bey Yatırım Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatma Nur Uyan, Ömer Uyan ve Betül Torlak ortaklığında 15 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Asuman Turan ve Ahmet Melih Turan imzasıyla kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Uras Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tolga Köse tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi, Tarkan Engin tarafından 300 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi, Hamit Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Seda Adıyaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

rönesanas gayrimenkul nerede Haberi

rönesanas gayrimenkul nerede


 Rönesans Gayrimenkul Ataşehir projesinin havadan videosu için...