29 / 04 / 2024

Rönesans Grubu adana

Rönesans Grubu adana

Rönesans Grubu'nun Adana'daki hastanesi için finansman sorunu bitiyor. Bankalar şehir hastaneleri için kredi musluğunu açtı. Kayseri ve Mersin hastanelerinden sonra Adana’da yapılacak hastanenin kredi işi tamam.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Japonyalı Sojitz ve Rönesans Holding ortak olacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında Rönesans Holding'in gayrimenkul yatırımlarında bahsetti. Ülker, Japonyalı Sojitz Grubu'nun Rönesans Holding ile 1.8 milyar dolarlık yatırım gerçekleştireceğini söyledi.

Rönesans'ın Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına 427 başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketlerinden Rönesans Holding’in, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına kısa sürede 427 öğrenci grubu başvurdu.

Tekfen ve Rönesans İzmir'de ortak proje inşa edecek!

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Rönesans İnşaat'tan dev sağlık yatırımı!

Kamu Özel Ortaklıkları yöntemiyle yapılacak olan 1.550 yataklı Adana Şehir Hastanesi için 9 yabancı banka kredi verdi. Projeyi, Türk Rönesans ile Fransız Meridiam yapacak.

Rönesans Sağlık Yatırım Finansal Kapanış imza töreni yapıldı!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş, 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü için uluslararası yatırım fonu Meridiam Infrastructure ve de 9 yabancı bankayla yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Rönesans Grubu'nun Adana'daki hastanesi için finansman sorunu bitiyor!

Rönesans Grubu'nun Adana'daki hastanesi için finansman sorunu bitiyor. Bankalar şehir hastaneleri için kredi musluğunu açtı. Kayseri ve Mersin hastanelerinden sonra Adana’da yapılacak hastanenin kredi işi tamam.

Singapur Rönesans Grubu'na ortak oluyor!

Singapur'un devlet varlık fonu Government of Singapore Investment Corporation, Rönesans Grubu'nun Türkiye'de faaliyet gösteren gayrimenkul kolu Rönesans Gayrimenkul'e 250 milyon euroluk sermaye artırımı yoluyla yüzde 21.4 ortak oluyor.

GIC Rönesans'a ortak oldu!

GIC, Rönesans Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren gayrimenkul kolu Rönesans Gayrimenkul Yatırım’a (RGY) 250 milyon euroluk sermaye arttırımı yoluyla yüzde 21.4 oranında ortak oluyor.

Rönesans Grubu adana Haberi

Rönesans Grubu adana

Sağlık Bakanlığı ile 'kamu özel işbirliği modeliyle' inşa edilecek şehir hastaneleri projesinde bankalarla anlaşma sağlandı. Rönesans Grubu’nun Adana’da inşa edeceği 1.550 yataklı şehir hastanesi için 11 bankadan 430 milyon euroluk kredi temin edildi. Bugün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın katılımıyla düzenlenecek törenle hastanenin temeli atılacak.  


16 hastane inşa edilecek 


Projeye göre 14 şehirde 24 bin yatak kapasiteli 16 hastanenin inşaatı devam ediyor. Fakat yakın gelecekte 20 şehirde daha hastaneler inşa edilecek. Hedef ise 2018 yılında 90 bin yatak kapasitesine ulaşmak. Finansman konusunda diğer iki önemli haber de Mersin ve Kayseri'den gelmişti. Şehir hastaneleri projesinde ilk kredi anlaşması Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için yapıldı....