05 / 05 / 2024

rönesans hastane yatırımları 2020

rönesans hastane yatırımları 2020

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Rönesans-Meridiam ortak hastane yatırımı yapacak!

Dünyanın birçok bölgesinde altına imza attığı işlerle dünyanın en büyük 100 müteahhitlik grubundan biri olan Rönesans Holding, şehir Hastaneleri alanındaki yatırımlarını Fransız Meridiam ile birlikte yapacak.

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

Rönesans Holding Türkiye’deki yatırımlarından 4 milyar Euro kar etmeyi amaçlıyor!

Düzenlenen iftar programında basın mensuplarına açıklama yapan Rönesans Yatırım Anonim Şirketi Genel Müdürü Hasan Şimşek, Rönesans Holding’in Türkiye’deki yatırımlarından 4 milyar Euro kar etmeyi amaçladığını belirtti.

Sağlık yatırımları 2014 yılında da devam edecek!

Geçtiğimiz yıl yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelen sağlık sektörü, 2014’e de büyüme parolasıyla başladı. Hastane zincirleri yeni yatırımlar için düğmeye basarken, birleşme ve satın almalar için de fırsat kolluyor

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü inşaat mühendisi alacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yeni yapılacak olan hastane projesi için inşaat mühendisi arıyor...

Axis AVM, Emlak Yatırımları Araştırması 2012'de AVM'de 2. oldu!

Axis Kağıthane AVM, Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması sonucunda alışveriş merkezleri kategorisinde ikinci oldu...

Hebil İnşaat ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Hebil İnşaat ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Halime Günseli Atılgan tarafından kuruldu...

Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımları belirlendi!

Bu sene ikincisi düzenlenen En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırması Ödül Töreni, dün akşam Taksim Grand Hyatt İstanbul Otel'de yapıldı...

En Başarılı Emlak Yatırımları Ödül Töreni 30 Ocak'ta yapılacak!

Grand Hyatt İstanbul Otel’de gerçekleşecek En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırm Ödül Töreni 30 Ocak Çarşamba günü yapılacak...

rönesans hastane yatırımları 2020 Haberi

rönesans hastane yatırımları 2020

Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki deprem sırasında ve sonrasında operasyonel faaliyetlerine aksamadan devam eden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 872 adet sismik izolatöre sahip. Olası can ve mal kaybının önüne geçen sismik izolatörlerin bir tanesinin maliyeti 10 bin doları buluyor.

Rönesans Holding'in Elazığ'da inşa ettiği Fethi Sekin Şehir Hastanesi, sismik izolatörleri sayesinde merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde tüm operasyonel faaliyetlerine aksamadan devam etti. Hastanede toplam 872 adet sismik izolatör bulunuyor. Fortune'dan Begüm Nur Alkış'ın haberine göre, yatay kuvvetlerin etkisiyle hareket edebilen sismik izolatörler, deprem anında yatay salınımlar yaparak depremin şiddetini azaltıyor. Bu sayede olası can ve mal kayıplarının önüne geçiliyor. 

Sismik izolatörlerle ilgili bilgi veren Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet, "Binayı tasarlarken uzmanların yaptığı araştırmalara göre 2475...