16 / 05 / 2024

Rönesans Holdingin aldığı ödüller

Rönesans Holdingin aldığı ödüller

Birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren 20 yıldan uzun bir süredir Rusya’da pek çok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding, bu ülkede, gayrimenkul alanındaki iki büyük ödülün sahibi oldu.

Rönesans Holding'e Rusya'dan iki ödül!

Birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren 20 yıldan uzun bir süredir Rusya’da pek çok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding, bu ülkede, gayrimenkul alanındaki iki büyük ödülün sahibi oldu.

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Rönesans Holding'ten Türkmenistan'a yeni yatırım!

Rönesans Holding'in de içinde yer aldığı konsorsiyum Türkmenistan'da fosfor gübresi üretmek üzere kurulacak tesis için imzaları attı. 

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Rönesans Holdingin aldığı ödüller Haberi

Rönesans Holdingin aldığı ödüller


Rusya'da pek çok sektörde çalışmalarını sürdüren Rönesans Holding, ülkede gayrimenkul alanında iki büyük ödüle layık görüldü 20 yılı aşkın süredir Rusyada faaliyette bulunan firma, Rusya'nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Esîafe Federal Avvards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, 'Yılın Yatırımcısı Ödülü' ve 'Yılın En iyi AVM'si_ kategorilerinde 'Altın Tuğla Ödülü'ne layık görüldü. Rusyada faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörünün yerli - yabancı en büyük yatırımcılarının ve geliştirdikleri projelerin 1 3 ayrı kategoride değerlendirildiği Commercial Real Estate Federal Ödülleri 2003 yılından bu yana gerçekleştiriliyor. CRE Federal Ödüllerinin 1 1 'incisi bu yıl 24-26 FHaziran tarihleri arasında Sochide düzenlendi. Rusya'nın 31 şehrinden, aralarında; yatırımcılar, yöneticiler, işadamları, mimarlar ve mühendislerin bulunduğu sektör profesyonellerinin oy kullandığı CRE Federal Ödüllerinde Rönesans Hol3,6 milyar Dolar iş hacmi...