28 / 04 / 2024

Rönesans Holdingin nijerya yatırımı

Rönesans Holdingin nijerya yatırımı

Rönesans Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Rönesans Holding'ten 2. Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması!

Dünyanın lider inşaat şirketlerinden Rönesans Holding, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ikincisini düzenliyor. Bu yarışma kapsamında holdingin hedefi, 5 yıl içinde 10 bin gence ulaşmak...

Rönesans Holding Nijerya'daki projelerini hızlandırdı!

Dünyada 20 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans Holding'in Ortadoğu ve Afrika'daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA İnşaat, hedef pazar ilan ettiği ülkelerdeki projelere hız verdi.

Rönesans MEA İnşaat, Nijerya’da yeni projelere başlayacak!

Dünyada 20 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans Holding’in Ortadoğu ve Afrika’daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA İnşaat, hedef pazar ilan ettiği ülkelerdeki projelere hız verdi.

Rönesans Holding Nijerya'daki ilk otel projesini tamamladı!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans MEA İnşaat'm Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Rönesans Holding Nijerya'daki ilk otelini açtı!

RÖNESANS Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti. Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat, yeni pazar ülkelerdeki projelerini de başarıyla tamamlıyor.

Rönesans'ın Nijerya'daki ilk oteli hizmete girdi!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi Sheraton FourPoints Otel hizmete girdi. Rönesans MEAİnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt "Afrika'nın birçok yerinde yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Rönesans'ın Sheraton Four Points Otel'i açıldı!

Rönesans Holding Grup Şirketleri’nden Rönesans MEA İnşaat’ın Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Otel’in açılışı gerçekleşti.

Rönesans üniversiteli gençlerle buluştu!

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik 'Geleceği Tasarla' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holdingin LEED sertifikalı projelerini gezdi,

Rönesans Holding inşaat sektörüyle birlikte toplumsal projelere de imza atıyor!

Dünyanın 53. büyük müteahhitlik şirketi Rönesans; inşaat, gayrimenkul, enerji ve sağlık yatırımlarının yanı sıra toplumsal projeleriyle de öne çıkıyor. Rönesans Eğitim Vakfı (REV), holdingin eğitim konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi.

Rönesans Holding Küçükyalı AVM projesini hayata geçiriyor!

Rönesans Holdingin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 100 bin metrekarelik alana Küçükyalı AVM projesi ismi verilmiş. Projenin çok katlı bir alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları ve bir otelden oluşacağı belirtiliyor...

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

Rönesans Holdingin nijerya yatırımı Haberi

Rönesans Holdingin nijerya yatırımı

Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt, "Geçen yıl başladığımız projeyi 16 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Projenin yüzde 80'ini yerel istihdamla tamamladık" diye konuştu. Rönesans MEA İnşaat, Nijerya'nın Lagos, Abuja, Port Harcourt şehrindeki birçok otel ve AVM projelerini üstlenmeye...