28 / 04 / 2024

rönesans izmir iletişim

rönesans izmir iletişim

Satışlarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanan İzmir Konak projesinde residence, daire, alışveriş merkezi ve ofisler yer alıyor. Proje 2 konut ve 1 ofis kulesinden oluşuyor. Peki İzmir Konak projesi nerede?

Tekfen Rönesans İzmir satış ofisi!

Tekfen-OZ-Rönesans imzası ile hayata geçirilen İzmir Konak projesi 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte İzmir Konak satış ofisi iletişim bilgileri...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim!

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

rönesans izmir iletişim Haberi

rönesans izmir iletişim

EAA Emre Arolat Architects imzası taşıyan Rönesans İzmir Konak projesinde Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı bulunuyor. Proje 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


"Rönesans İzmir nerede?" sorusuna Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yanıtını verebiliriz. Proje 1 ofis ve 2 konut bloğundan meydana geliyor.


Daire, residence, alışveriş merkezi ve ofislere yer verilen Tekfen Rönesans İzmir projesinde rezidans ve ofis blokları 60 bin metrekare, alışveriş merkezi ise 140 bin metrekare büyüklüğe sahip. 


Karşıyaka, Bornova ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yükselen Rönesans İzmir Tekfen projesi Konak İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde, kuzeyde Ankara Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasındaki arazi üzerinde yükseliyor.


Rönesans İzmir nerede?


İzmir Konak iletişim

Telefon: 0212 241 06 03

Web...