09 / 05 / 2024

Rönesans Konut izmir yeni proje

Rönesans Konut izmir yeni proje

Rönesans Konut, İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyurdu...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi!

TOKİ tarafından İzmir Bayındır'da hayata geçirilen 89 konutluk standart konut projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi ne zaman?

Rönesans Maltepe satışları yarın başlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Maltepe Rönesans projesi!

Maltepe Rönesans projesi karma proje olarak dizayn ediliyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Maltepe Rönesans projesi 41 bin 725 metrekare arsa alanına sahip.

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Rönesans Hayat Maltepe Projesi!

Rönesans Gayrimenkul'ün Maltepe projesi Rönesans Hayat adıyla satışa sunulacak. Maltepe Rönesans Hayat projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Konut izmir yeni proje Haberi

Rönesans Konut izmir yeni proje

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek. Şirket, İstanbul Maltepe, İzmir Konak ve İzmir Turan'da karma kullanımlı projelerinin lansmanını 2015'te...