09 / 05 / 2024

Rönesans Konut yeni projeler

Rönesans Konut yeni projeler

Rönesans Konut, İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyurdu...

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Konut sektörü için yeni teşvikler gerekli!

Armağan Gayrimenkul’ün sahibi Armağan Ayşakar, Haziran'da satışların artmasıyla canlanan gayrimenkul sektörünün, yeni konut üretimi için teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Rönesans Konut yeni projeler Haberi

Rönesans Konut yeni projeler

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek. Şirket, İstanbul Maltepe, İzmir Konak ve İzmir Turan'da karma kullanımlı projelerinin lansmanını 2015'te...