05 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe satışları

Rönesans Maltepe satışları

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Konut satışları hareketlendi! Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi katlanıyor!

TÜİK Nisan 2022 Konut Satış İstatistikleri’nden yola çıkan inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, yabancıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını, konut satışlarının hareketlendiğini belirtti.

Piyasalar sektörü derinden vurdu. Satışlar düştü kriz kapıda

Türkiye’de girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tüm piyasalar krizin etkisinden payına düşeni alırken, inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Çimento sektöründe üretim de satışlar da büyüyk düşüşe geçti. TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam üretimi yüzde 8.2 düşüşle 9 milyon tona geriledi.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Konut satışlarında tüm zamanların Mart rekoru resmen kırıldı!

Türkiye'de gerçekleşen konut satışlarında geçen ay 134 bin 170 adetle tüm zamanların mart ayı rekoru kırılmış oldu. İşte sektörün uzman isimlerinin konuyla ilgili görüşleri...

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri açıkladı!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat 2022'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 20,1 artış gösterdi ve 97 bin 587 oldu. İşte inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerinin konut satışları ile ilgili görüşleri...

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Konut satışlarındaki haraketlilik devam edecek! 

Türkiye'de konut satışları yeni yıla yüzde 25,1'lik artışla başladı. Gayrimenkul sektör temsilcileri konut satışlarını değerlendirdi. Temsilciler konuta talebin sürdüğünü ve yeterli arzın olmasıyla konut satışlarının artabileceğini kaydetti.

Konut satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor!

Güvenli yatırım arayışı ve ‘fiyatlar daha da yükselir’ endişesi konut satışlarını hızlandırdı. 2021’in son ayında 226 bin 503 konut satışıyla yılın zirvesine ulaşıldı. Bu seviye aynı zamanda, hem tarihin en yüksek ikinci aylık satışı, hem de tüm zamanların en iyi aralık ayı satış rakamı oldu.

Konut satışları rekor kırdı! İşte nedeni!

Kamu bankalarının faiz indiriminden sonra Kasım 2021'de 179 bin adetle senenin en yüksek konut satış rakamı elde edildi. Sektör temsilcileri konut satışlarındaki rekorun nedenlerini açıkladı. Konut satışları neden rekor kırdı?

Çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre 2021 yılının Ocak-Ağustos döneminde çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Rönesans Maltepe satışları Haberi

Rönesans Maltepe satışları


Rönesans Gayrimenkul, İstanbul Maltepe'ye bağlı Cevizli'de yapacağı yeni projesini, yarın satışa çıkaracak. Rönesans Maltepe projesinde 230 konut, 220 ofis yer alıyor.


41 bin 725 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Rönesans Maltepe projesinde ofis bloğu 27 katlı, konut bloğu 22 katlı olarak planlandı. 


AVM alanının da yer aldığı Rönesans Maltepe projesinde 18 bin metrekare konut, 45 bin metrekare iş merkezi, 84 bin 500 metrekare AVM alanı olacak.


Rönesans Maltepe projesinde AVM bloğu, 5 katlı olarak tasarlandı. Rönesans Maltepe projesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.



Tel: 0216 459 05 75

Web: http://rgy.com.tr/

Gülcihan...