27 / 04 / 2024

Rönesans Meridiam hastane

Rönesans Meridiam hastane

Dünyanın birçok bölgesinde altına imza attığı işlerle dünyanın en büyük 100 müteahhitlik grubundan biri olan Rönesans Holding, şehir Hastaneleri alanındaki yatırımlarını Fransız Meridiam ile birlikte yapacak.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Rönesans-Meridiam ortak hastane yatırımı yapacak!

Dünyanın birçok bölgesinde altına imza attığı işlerle dünyanın en büyük 100 müteahhitlik grubundan biri olan Rönesans Holding, şehir Hastaneleri alanındaki yatırımlarını Fransız Meridiam ile birlikte yapacak.

Rönesans İnşaat'tan dev sağlık yatırımı!

Kamu Özel Ortaklıkları yöntemiyle yapılacak olan 1.550 yataklı Adana Şehir Hastanesi için 9 yabancı banka kredi verdi. Projeyi, Türk Rönesans ile Fransız Meridiam yapacak.

Rönesans Sağlık Yatırım Finansal Kapanış imza töreni yapıldı!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş, 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü için uluslararası yatırım fonu Meridiam Infrastructure ve de 9 yabancı bankayla yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Rönesans Optimum Adana AVM refinansman kredi temini için anlaştı!

Rönesans Gayrimenkul Optimum Adana Projesinin mevcut proje finansmanı kredisine ilave olarak refinansman amacıyla 22 milyon Euro tutarında ilave kredi kullanılması için Yapı Kredi Bankası ve Bank Austria ile finansman anlaşması imzaladı...

Rönesans GYO'nun 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın sonucunu yayınladı...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 19 Mart'ta toplanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 19 Mart günü genel kurul toplantısı düzenleyecek

Rönesans Gayrimenkul 750 bin TL'lik 13. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, 100.000.000-TL nominal değerli ve TRSRSGY21511 ISIN kodlu tahvilin 750.000,00 TL tutarındaki 13. Kupon ödemesi bugün yaptı...

Rönesans Gayrimenkul İzmir Gaziemir arsa ihalesini aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş bağlı ortaklıklarından Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ihaleyi 38 milyon TL bedelle aldı...

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı projeleri için kredi çekti!

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı ofis ve okul projeleri için Garanti Bankası ile 50 milyon Euro proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Rönesans Meridiam hastane Haberi

Rönesans Meridiam hastane

Başta Türkiye ve Rusya’daki projeleri olmak üzere, dünyanın birçok bölgesinde altına imza attığı işlerle dünyanın en büyük 100 müteahhitlik grubundan biri olan Rönesans Holding, şehir Hastaneleri alanındaki yatırımlarını Fransız Meridiam ile birlikte yapacak. Toplam yatırım tutarı 2 milyar euro’yu bulacak. Her iki taraf bu bedelin yüzde 20’sini (400 milyon euro) özkaynaklarından karşılayacak.

Sağlık Bakanlığı’nın yürüttüğü “Kamu-özel ortaklığı-PPP” (Public Private Partnership) isimli proje kapsamında yapılacak hastaneleri 25 yıllığına özel sektör işletecek.

Rönesans sağlık Yatırım’ın Fransız merkezli Meridiam ile yapacağı hastaneler Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat’ın yanı sıra bir paket halinde Afyon, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’da hayata geçirilecek fizik tedavi ve rehabilitasyon hastaneleri, psikiyatri hastanelerini kapsıyor.


Afrika’ya gidecekler

Önceki akşam başta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp ve iki grubun...