05 / 05 / 2024

Rönesans Sayfiye yeni kampanya

Rönesans Sayfiye yeni kampanya

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans Holding petrokimya üreticisi olmaya hazırlanıyor!

Dünyada birçok stratejik müteahhitlik projelerini hayata geçiren Rönesans Holding, yeni bir sektöre geçiş yapıyor. Rönesans, müteahhitlik, gayrimenkul, sağlık ve enerji sektörlerinde bulunan yatırımcı kimliğine petrokimya üreticisi olmayı planlanıyor.

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Rönesans Holding'ten Türkmenistan'a yeni yatırım!

Rönesans Holding'in de içinde yer aldığı konsorsiyum Türkmenistan'da fosfor gübresi üretmek üzere kurulacak tesis için imzaları attı. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans 1.2 milyar Euro'luk yatırıma devam ediyor!

Halen 8 alışveriş merkezi bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, inşaatı devam eden ve temeli yeni atılacak 6 proje için 1.2 milyar Euro’luk yatırımı yönetiyor. Genel Müdür Haşan Şimşek, “Anadolu’da hem ihtiyaç hem fırsat var” dedi.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Rönesans Sayfiye yeni kampanya Haberi

Rönesans Sayfiye yeni kampanya

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler. Peşinat ödemesi haricinde kalan kısım içinse anlaşmalı bankalardan konut kredi kullanılabilecekler. Kampanya süresince konut sahibi olacaklar gelecek ramazanda peşinatlarını ödemiş olacaklar. 1,5+1, 2,5+1; bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks ve teraslı olmak üzere farklı ve çok seçenekli daire büyüklükleriyle yoğun ilgi gören ve satışa çıktığından bu yana kısa sürede yüzde 60'dan fazla dairenin satıldığı Sayfiye'de daire fiyatları ise 257 bin ila 710 bin TL arasında değişiyor. Sayfiye'de daireler 16 ay gibi kısa bir sürede teslim ediliyor. 



Sabah 


444 76 75