04 / 05 / 2024

rönesans Şimdi Al Seneye Öde Kampanyası

rönesans Şimdi Al Seneye Öde Kampanyası

Şehrin gelişen bölgesi Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye, İstanbul'un eski yerleşiminde, Aydos Ormanının yanı başında, bir tarafı yeşil orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasıyla bölgeye farklı bir imza atıyor.

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

Hyundai'den çok konuşulacak kampanya! Şimdi al, Aralık'ta öde avantajını kaçırmayın

Mayıs ayında Hyundai'nin çok tutulan araç kampanyaları arasına ilave edilen özel kampanya için son günlere doğru geliniyor. Hyundai'nin türlü popüler modellerinde öne çıkan "Şimdi al, Aralıkta öde" avantajı için son çağrı yapıldı. Kampanyanın detayları haberimizde.

İslam Memiş, altın takvimini açıkladı! Frene basan altın için şimdi alım zamanı! Yatırımcılar geç kalmadan hemen koşun

Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda ABD'den gelen verilerin etkisi ile bir anda yükselirken yatırımcıların çoğu altın alım fırsatını kaçırdı. İslam Memiş ise altın takvimini açıklayarak yatırımcıları uyardı. Frene basan altın için şimdi alım zamanı! Yatırımcılar dikkat, geç kalmadan alın...

Hyundai i10'da Eylül fırsatı başladı! Şimdi alın, Mart 2023'te ödeyin! İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10, akıcı çizgileri ve güçlü hatlara sahip görünümüyle dikkatleri çekiyor. Hyundai i10'da Eylül'e özel şimdi al, Mart 2023'te öde fırsatı başladı. Peki en ucuz Hyundai i10 ne kadar? İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hyundai i10'da Temmuz fırsatı başladı! Şimdi al, 2023'te öde! En ucuz Hyundai i10 kaç TL? 5 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Hyundai i10, akıcı çizgileri ve güçlü hatlara sahip oluşuyla sürücüleri cezbediyor. i10'da Temmuz'a özel şimdi al, 2023'te öde fırsatı başladı. Peki en ucuz Hyundai i10 kaç TL? 5 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Hyundai Elantra'da şimdi al 6 ay sonra öde fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Hyundai Elantra'da kaçırılmayacak Mayıs fırsatı başladı. Hyundai Elantra 'şimdi al 6 ay sonra öde' imkanıyla satışta. Peki Hyundai Elantra fiyatları kaç lira? İşte Hyundai Elantra 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Rönesans Holding Kanal İstanbul'a talip!

Rönesans Holding ve Rusya Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol, İstanbul'a ikinci bir Boğaz getirecek olan Kanal İstanbul ihalesi için çalışma yaptıklarını açıkladı...

rönesans Şimdi Al Seneye Öde Kampanyası Haberi

rönesans Şimdi Al Seneye Öde Kampanyası



Şehrin gelişen bölgesi Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye, İstanbul'un eski yerleşiminde, Aydos Ormanının yanı başında, bir tarafı yeşil orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasıyla bölgeye farklı bir imza atıyor. 

Rönesans Konutun İstanbul'daki ilk projesi 'Sayfiye'de "Şimdi Al, Seneye Öde" kampanyası 25 Ağustosa kadar devam ediyor RÖNESANS Konut'un İstanbul'daki ilk projesi "Sayfiye"de Ağustos ayma özel "Şimdi Al, Seneye Öde" kampanyası başladı. 25 Ağustos a kadar Şaziye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler. 

Sayfiye tadında hayat Sakinlerine, "sayfiye tadında bir hayat" sunulması hedeflenen proje, İstanbul'un balkonu olarak da bilinen Kartal'da Aydos Ormanı'na yürüme mesafesinde yükseliyor. Sayfiye'nin tüm dairelerinde isteyenlere orman, isteyenlere deniz manzarası...