03 / 05 / 2024

Rönesans sosyal sorumluluk programı

Rönesans sosyal sorumluluk programı

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Rönesans Holding sorumluluk beyanı!

Rönesans Holding 01 Ocak 2019-30 Haziran 2019 hesap dönemine ait sorumluluk beyanını yayınladı...

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Rönesans Holding 2017 finansal tablo!

Rönesans Holding'in 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 mali yılına ilişkin sorumluluk beyanı ve finansal tablosu yayınlandı.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Rönesans Holding sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding sorumluluk beyanını yayınladı.

Rönesans Eğitim Vakfı 43 ağacı kurtardı!

Rönesans Holding'in kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı, önceliği olan eğitim yardımlarının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katkıda bulunuyor.

Rönesans Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu 'na yapılan açıklamada sorumluluk beyanı ile ilgili bildirim yayınladı.

Rönesans sosyal sorumluluk programı Haberi

Rönesans sosyal sorumluluk programı

Programa bu yıl, 22 bini aşkın başvuru geldi. Üniversite sıraları ile çalışma hayatı arasında bir köprü olmayı amaçlayan programa gelen başvurular arasından seçilen 110 yeni mezun genç, ilk etapta 12 ay sürecek program kapsamında çalışma hayatına başladı.

Program boyunca gençler şirket bünyesinde profesyonel bir çalışan gibi görev yapıyor. Alanında uzman kişilerle çalışma fırsatı yakalayarak kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlıyor.

Yüzde 50’si Rönesans kadrosuna alındı
Sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen ve bu odak doğrultusunda geleceği inşa eden gençlere fırsatlar tanıyan Rönesans, 2016 yılından bu yana Pusula programını sürdürüyor. Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans bünyesinde iş imkanı sağlayan sosyal sorumluluk projesi Pusula’ya bugüne kadar 330 öğrenci dahil oldu. Profesyonel iş yaşamına ilk adımı atan gençler, Mali İşler, İdari İşler, İnsan Kaynakları,...