27 / 04 / 2024

Rönesans Tower iletişim

Rönesans Tower iletişim

Hedefleriniz hızlı büyüyorsa, mevcut ofisiniz, vizyonunuza dar geliyorsa, başarınıza ilham verecek ve sizi geleceğe taşıyacak yeni bir ofis arıyorsanız, Rönesans Tower A+ sınıfı ofis sizleri bekliyor...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Aris Grand Tower iletişim!

Aris Grand Tower iletişim için satış ofisiyle 444 2320 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Vade farksız 36 ay taksit uygulanan projede 310 konut ve 18 ticari birim yer alıyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans Tower iletişim Haberi

Rönesans Tower iletişim

Rönesans Tower, yenilikçi ofis çözümleriyle hedeflerinize ilham vermek için Kozyatağı'nda sizi bekliyor.


Hedefleriniz hızlı büyüyorsa, mevcut ofisiniz, vizyonunuza dar geliyorsa, başarınıza ilham verecek ve sizi geleceğe taşıyacak yeni bir ofis arıyorsanız, Rönesans Tower A+ sınıfı ofis sizleri bekliyor. 


Rönesans Tower projesinin tek katında 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişen esnek alan seçenekleri sunuluyor. Rönesans Tower 43 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip. 



Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyan Rönesans Tower Türkiye'nin ilk LEED Platinum Adayı Kulesi. 


Manzaralı ve kat bahçeli ofislerin yer aldığı Rönesans Tower dünyaca ünlü FXFOWLE Architects tarafından tasarlandı. 


0850 433 13 13