28 / 04 / 2024

rönesans tower ofis

rönesans tower ofis

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesine bağlı olarak yükselen Kozyatağı Rönesans Tower, ilk platinum serfitikalı ofis projesi olarak anılıyor. A sınıf ofisleri içerisinde barındıran proje 12 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.

Rönesans Tower çok yakında açılıyor!

Rönesans Tower projesinde mevcut olan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. Projede manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor. Rönesans Tower çok yakında açılıyor.

A+ sınıfı ofislerde Rönesans dönemi başlıyor!

Hedefleriniz hızlı büyüyorsa, mevcut ofisiniz, vizyonunuza dar geliyorsa, başarınıza ilham verecek ve sizi geleceğe taşıyacak yeni bir ofis arıyorsanız, Rönesans Tower A+ sınıfı ofis sizleri bekliyor...

Rönesans Tower Ataşehir'in havadan en son görüntüleri!

Rönesans İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rönesans Tower projesi 86 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesi 40 katlı olarak yükseliyor

Rönesans Tower nerede? Havadan görüntüleri!

Rönesans Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Maltepe satışları yarın başlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Maltepe Rönesans projesi!

Maltepe Rönesans projesi karma proje olarak dizayn ediliyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Maltepe Rönesans projesi 41 bin 725 metrekare arsa alanına sahip.

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Maltepe Rönesans Hayat satışları!

Maltepe Rönesans Hayat satışları Ağustos ayında başlayacak. Rönesans Hayat Maltepe projesinde 220 daire, 280 ofis ve AVM yer alıyor...

Rönesans Hayat Maltepe Projesi!

Rönesans Gayrimenkul'ün Maltepe projesi Rönesans Hayat adıyla satışa sunulacak. Maltepe Rönesans Hayat projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselecek olan proje Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilecek. Proje 2 adet konut ve 1 adet ofis kulesi şeklinde yükselecek.Peki Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Toplam arsa alanı 38 bin 781 metrekare olarak belirlenen Tekfen - Rönesans İzmir Projesi'nde rezidans, ofis ve alışveriş merkezi yer alacak. Peki Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

rönesans tower ofis Haberi

rönesans tower ofis

Kozyatağı Rönesans Tower Residence'ın tek katında yer alan ofislerin alanları 250 metrekare ile  1.300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ofislerin 4'e bölme imkanı mevcut.


FXFOWLE Architects imzası taşıyan Kozyatağı Rönesans Tower Ofis metrekare birim fiyatları 24 euro ile 26 euro arasında  değişiyor.


Metroya 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Rönesans Tower projesinde manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor.  Kozyatağı Rönesans Tower Ofis proje teslimleri bir hafta içerisinde yapılıyor.


43 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip olan Kozyatağı Rönesans Tower Türkiye'nin ilk Leed Platinum Adayı Kulesi olma özelliği taşıyor. 


Kozyatağı Rönesans Tower satış ofisi

Telefon: 0850 433 13 13

Web Adresi: http://www.rgy.com.tr/

Beyza...