28 / 04 / 2024

rönesans tower projesi

rönesans tower projesi

Rönesans Holding, Rönesans Tower projesi ile en üst sınıf olan Leed Platin sertifikasını alan Türkiye'nin ilk firması oldu. Proje Amerikan Yeşil Bina Konseyi imzası taşıyor.

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti!

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti. İstanbul Ataşehir’de A plus ofis konsepti ile inşa edilen Rönesans Tower’da, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan çözümlere yer verildi.

A+ sınıfı ofislerde Rönesans dönemi başlıyor!

Hedefleriniz hızlı büyüyorsa, mevcut ofisiniz, vizyonunuza dar geliyorsa, başarınıza ilham verecek ve sizi geleceğe taşıyacak yeni bir ofis arıyorsanız, Rönesans Tower A+ sınıfı ofis sizleri bekliyor...

Rönesans Tower Ataşehir'in havadan en son görüntüleri!

Rönesans İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rönesans Tower projesi 86 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesi 40 katlı olarak yükseliyor

Rönesans Tower'ın havadan en yeni videosu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Banu Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Rönesans Tower nerede? Havadan görüntüleri!

Rönesans Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Rönesans Tower için İş Bankası'ndan 70 milyon euro kredi çekildi!

Rönesans Gayrimenkul'ün bağlı ortaklıklarından Beykoz Gayrimenkul, Rönesans Tower projesi için bugün İş Bankası ile 70 milyon euro proje finansmanı anlaşması yaptı...

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar euroluk PPP projesi!

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

rönesans tower projesi Haberi

rönesans tower projesi

Rönesans Holding Proje Yönetimi Müdürü Dr. Onur Tokdemir, 44 katlı A sınıfı ofis projesi olan Rönesans Tower'ın Rönesans Holding'in hayata geçirdiği yeşil projelerin en yenisi olduğunu söyledi. 


Tokdemir, "Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından İstanbul Kozyatağı'nda geliştirilen 185.5 metre yüksekliğindeki kule, Amerikan Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ve dünyanın en önemli gönüllü sertifikalarından biri olan Leed sertifikalarının en üst sınıfı olan Leed Platin Sertifikası sahibi" dedi. 


Bu özellikleri enerji, su, yakıt tasarrufu başlıklarında açıklayan Tokdemir, şöyle konuştu: "Yüzde 100 yeşil enerjili Rönesans Tower'da yüzde 26 enerji tasarrufu sağlanıyor. Şebeke suyu bağlı olmadan, kumlan depolardaki yağmur suyunun kullanımıyla sulama ihtiyacının tamamı karşılanıyor. 


Gün ışığından yüzde 90 oranında yararlanılıyor. Yerden deplasmanlı havalandırma sistemi ile Rönesans Tower'ın tüm alanlarına yüzde 100 temiz hava sağlanıyor. Ayrıca, deprem...