30 / 04 / 2024

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat otoyol

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat otoyol

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

Astaldi ve IC Holding 3. Köprü'de hisse satmayı planlıyor!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi SpA ve Türk ortağı IC Yatırım Holding A.Ş. olası hisse satışı için Morgan Stanley ve Citigroup ile çalışacak.

İc Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İc Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi İsmail Canoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rusya'da dev inşaat projesine Türk talip!

Rusya Federal Yol Ajansı Rosavtodor ve Türk-İtalyan ortaklığı ICA Construction, Rusya'da yol inşaatı yatırımları alanında işbirliği yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

İc Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İc Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Canoğlu tarafından kuruldu.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin devir süreci tamam!

IC İÇTAŞ Enerji yaptığı açıklamada 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tamamladığını belirtti.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yıldırım Akdemir ve Ruhi Yamaner Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 27 milyon TL sermaye ile 21 Ocak'ta Maçka, Maçka Caddesi'nde kuruldu.

IC İçtaş İnşaat, Petersburg otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı!

IC İçtaş İnşaat ve Astaldi konsorsiyumu ICA, Rusya'da Moskova-St. Petersburg paralı otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı. Yapılan açıklamaya göre, yol inşaatı toplam 140 kilometreyi buluyor.

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels Residence, IC Hotels Green Palace, IC Hotels Santai ve IC Hotels Airport'u bulunduran zincir, yeni yılda yapılacak iyileştirme yenilikleriyle hizmetini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat otoyol Haberi

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat otoyol

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi firmalarının kurduğu ortak girişim ICA ile Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında iş birliği protokolü imzalandı.


Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında ICA ile Rosavtodor arasında kamu ve özel sektör iş birliğiyle hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.


İmza töreninde bir konuşma yapan IC İçtaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Çeçen, Rosavtodor ile imzalanan iş birliği protokolünün, Rusya ile ortak proje yürütme tecrübelerinin yeni projelerle güçlenmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.


Rusya’da tamamladıkları Pulkovo Havalimanının genişletilmesi ve St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevre Yolu projelerinden sonra söz konusu protokolü imzalamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Çeçen, “Rosavtodor ile iş birliği yapmaktan ve Türkiye ile Rusya arasındaki yatırım ortaklığını ileriye taşımaktan gurur...