10 / 05 / 2024

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat iletişim

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat iletişim

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Rehab Alshehne tarafından kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.Ominka İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Avila Turizm Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avila Turizm Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hikmet  Yüksel ve Hıdır Yüksel tarafından kuruldu.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Feymen Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Feymen Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Feymen Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi’nin merkez nakli Bayrampaşa’ya yapıldı.

Nmd Turizm Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmd Turizm Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Akif Duman tarafından kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat iletişim Haberi

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat iletişim

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Hac ve umre organizasyonları yapmak 2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5- Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 6-...