17 / 05 / 2024

Rota Blocks fiyatları

Rota Blocks fiyatları

Rota Blocks 'ta fiyatlar 269 bin liradan başlangıç gösteriyor, tüm konutların 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondaki açıklamalarından sonra altın fiyatları 9 ayın zirvesini gördü. Son günlerde düşüşe geçen altın için yeni rota oluşturuldu...

Konutta yeni rota boş daireler oldu! Fiyatlar yüzde 15 arttı!

Kira artışlarının yüzde 25’le sınırlandırılması, yatırımcının rotayı boş dairelere çevirmesine sebep oldu. Boş konutların fiyatları ise yükselen taleple yüzde 10-15 arttı. İşte ayrıntılar...

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Artan otomobil fiyatlarına karşı yeni yöntem! Sıfır ve ikinci el araba için rota Ticaret Bakanlığı

Artan otomobil fiyatlarının aksine uygun fiyatlı şekilde araba sahibi olmak isteyen kişilerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan sitelerinin haricinde bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. İşte detaylar…

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 

Konut fiyatları arttı: Kooperatiflere ilgi katlandı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde konut fiyatlarını ve kooperatifleri kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Konut fiyatları yükselince kooperatifte rota turizm bölgelerine kaydı' başlıklı yazısı...

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları!

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları 224 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 1+1 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Rota Aydınoğlu ev fiyatları!

6 blokta toplamda 439 adet daireden meydana gelen Rota Aydınoğlu projesinde uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Rota Aydınoğlu ev fiyatları...

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Rota Blocks fiyatları Haberi

Rota Blocks fiyatları


Rota Blocks projesi Bursa Atabulvarı Altınşehir mevkiinde yaşama geçiriliyor. Proje 4 bin 519 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


BTG İnşaat’ın 11. projesi olan Rota Blocks Evleri 'nde 3 oda 1 salon standart, 3 oda 1 salon bahçe katı, 3 oda 1 salon teraslı çatı dubleksi, 3 oda 1 salon balkonlu konut tipleri bulunuyor.



2 blok halinde yükselen Rota Blocks projesi City 224 'e yakın konumda yükseliyor. Proje 68 daireden meydana geliyor.


Rota Blocks fiyatları 269 bin liradan başlangıç  gösteriyor, projenin teslimlerinin Ekim 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Bursa Rota Blocks 'ta; 24 saat özel güvenlik, kapalı otopark, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yetişkin ve çocuk havuzu, basketbol sahası, kamelya, fitness center mevcut.


Telefon: 0 224 451 62 84

Web adresi: http://www.btginsaat.com.tr/

Ceren...