29 / 04 / 2024

rota office fiyat

rota office fiyat

Halkalı Rota Office'te fiyatlar 248 bin liradan başlangıç gösteriyor. Teslimlerin yıl sonu yapılacağı projedeki 1+1'ler 68 metrekare ve 2+1'ler ise 137 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.

Rota Ofis satılık!

Rota Ofis satılık ofis tipleri 75 metrekare 1 oda 1 salon ve de 95 ila 121 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Mert Döküm İnşaat Rota Office iletişim!

Mert Döküm İnşaat Rota Office iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Atakent Mahallesi 221. Sokak 34303 Halkalı- Küçükçekmece / İSTANBUL - 0212 472 76 82

Rota Office fiyatlar!

Rota Office fiyatlar bilgisi hem ofisler hem de dükkanlar için haberimizde yer alıyor

Rota Office satış ofisi!

Ofislerin minimum 205 bin liradan satıldığı Rota Office satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Rota Aydınoğlu fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul'un Maltepe bölgesine hayata geçirilen projede satışlar hız kesmeden devam ediyor. 

Rota Aydınoğlu ev fiyatları!

6 blokta toplamda 439 adet daireden meydana gelen Rota Aydınoğlu projesinde uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Rota Aydınoğlu ev fiyatları...

Rota Aydınoğlu fiyat listesi 2018!

Rota Aydınoğlu fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 6 blokta 439 daire bulunuyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi hedeflenen Rota Aydınoğlu projesinde ister 60 ay vade farksız, ister peşin alımlarda 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün..

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Rota Aydınoğlu fiyat!

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu Küçükyalı projesi 2019 yılı Ağustos ayına teslim edilmeye hazırlanıyor. Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat listesi 230 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Rota Maltepe Evleri fiyat listesi!

Rota Maltepe Evleri fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyan projede daireler 2019 tarihinde teslim edilecek...

Rota Mavi Kartal fiyat listesi 2017!

Toplam 193 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Rotamavi projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor. İşte Rota Mavi Kartal fiyat listesi 2017...

rota office fiyat Haberi

rota office fiyat


Rota Office projesi, Mert Döküm İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje Halkalı Atakent'te yer alıyor.


90 ofis ve 61 dükkanın bulunduğu Atakent Rota Office projesinde yer alan dükkanların fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.