05 / 05 / 2024

Rotana istanbul oteli

Rotana istanbul oteli

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Hilton Mall of İstanbul Oteli basın toplantısı 29 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük özel gayrimenkul şirketi Torunlar GYO, turizm yatırımlarına dünyaca ünlü otel zinciri Hilton markası ile başlıyor.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak!

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak. Peki, üç yıl sürecek inşaatın sonunda neler olacak? Bölgede kruvaziyer gemilere yönelik yeni terminal, eskisinin iki katından daha büyük olacak.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

Rotana istanbul oteli Haberi

Rotana istanbul oteli

Türkiye’nin en uzun sahil şeridi, İstanbul Anadolu yakasının kalbi Maltepe’de yer alan otellerin açılışı ile birlikte 319 odayı daha portföyüne ekleyen Rotana, dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679’a yükseltti. Rotana tarafından, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden DAP Yapı için işletilecek yeni oteller, İstanbul’da aileler ve konuklar için uzun ve kısa dönem konaklama ve ayrıcalıklı şehir yaşamını sunmak için tasarlandı. Metroya yürüme mesafesinde yer alan oteller, Sabiha Gökçen Havalimanı, Bağdat Caddesi ile önemli iş ve eğlence merkezlerine yakın konumda bulunuyor.


Türkiye’ye yılda 37 milyon uluslararası turist uğruyor


“Global genişlememiz ve devam eden büyümemiz için bir dönüm noktası olan Türkiye’deki ilk iki otelimizi açmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönem Türkiye’deki yeni projelerle başarımızı artırmayı heyecanla bekliyoruz” diye konuşan Rotana Başkanı ve CEO’su Omer...