14 / 05 / 2024

Rotana Plus Turizm nerede

Rotana Plus Turizm nerede

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Cihan Deregözü tarafından kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited ve Mekanlar Yapı Sanyi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te Hikmet Yücel tarafından kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Rotana Plus Turizm nerede Haberi

Rotana Plus Turizm nerede

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında kuruldu. 

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Tur oparatörlükleri yapmak. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası...